NİCE GÜZEL BAYRAMLARA HEP BİRLİKTE
21 Nisan 2024, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte geçtiğimiz Ramazan Bayramı sonrasında camiamız ile bayramlaşmaya devam ediyor. 

 

Başkan Akdoğan ve heyeti bayramlaşma ziyaretlerine Sayın Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ve Sağlık İdarecilerimizle akabinde Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğümüz personeli, Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz,  112 Başhekimliğimiz, Merkez Toplum Sağılığı Merkezimiz, Verem Savaş Dispanserimiz, Halk Sağlığı Laboratuvarımızda ziyaretlerine devam etti.  Başkan Akdoğan ve heyeti mesai arkadaşlarımız ile tek tek bayramlaştı. 

 

Bayramlaşma için mesai arkadaşlarımız ile bir araya Başkan Akdoğan “Sağlık camiası olarak oldukça büyük geniş kocaman güzel bir aileyiz. Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak mesai arkadaşlarımız ile bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Tüm ailemize nice nice güzel mutluluk ve sağlık dolu bayramlar diliyoruz. “ şeklinde duygularını ifade etti. 

 

Başkan Akdoğan Bayramlaşmanın diğer kurumlarımızda da devam edeceğini ifade etti. 

 

Habere dair tüm görsellere ulaşmak için lütfen tıklayınız

https://wetransfer.com/downloads/6b8a65d0c29194fccda87159614aee4320240421123413/56677a?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05




PAYLAŞ :