SAĞLIK-SEN HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI 2024
02 Mayıs 2024, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan Başkanlığında “Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuvası 2024” Tertip Komitesi oluşturuldu.

Şube Başkanımız Akdoğan yapmış olduğu konuşmada “ Şube Başkanlığı olarak sahadan gelen talepleri değerlendirerek turnuvalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Şube Başkanlığı olarak birçok etkinliğimizde de olduğu üzere bu turnuvamızda gayemiz sağlık camiamızın sosyal hayatlarında ve aktivitelerinde de birlikte olmaları, camiamızın içinde kardeşliğin ve dostluğun gelişmesinin sağlanması, yeni üyelerimizin camiamız ile tanışmasına katkı sağlanmasıdır. Her fırsatta dile getirdiğimiz üzere Sağlık camiamız birbiri ile güçlü bağları olan, çalıştığı yer veya unvan ayrımı yapılmaksızın kocaman güzel bir ailedir. Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuvası 2024’ün tüm camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, sakatlık yaşanmadan kardeşçe bir turnuva olmasını temenni ediyoruz” şeklinde duyguları ifade etti.

Tertip Komitesi şu şekilde oluştu. Tertip Komitesi Başkanı Sağlık-Sen Şube Sekreterimiz Özcan Uça, Üyeler ise İl Sağlık Müdürlüğünden; Sadık Aksoy, Adem Çetin, Tıp Fakültesinden; Fikri Gözüyukarı, Recep Akpınar, Mehmet Aksoy, Yüksek İhtisas Hastanesinden Mahir Veske şeklinde oluşturuldu.

Yapılan toplantıda; katılım koşulları ve turnuva kuralları belirlendi. Takımların oluşturulması ve başvurunun yapılması için 10.05.2024 Cuma günü saat 17:00’a kadar süre belirlendi. Belirlenen süre çerçevesinde oluşturulacak takımlar için başvurular takım kaptanları tarafından Sağlık-Sen Şube Sekreterimiz Özcan Uça’ya (0536 269 44 51) yapılacaktır.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :