İL DİVAN TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ.
24 Mart 2024, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın istişare kültürü ile gerçekleştirmiş olduğu İl Divan Kurulu Toplantısı geniş bir katılım ile Kırıkkale Öğretmenevi Mavi Salonda gerçekleşti. Sağlık-sen camiamızın bir araya geldiği toplantıya Ak Parti Milletvekili Sayın Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı katılım sağladı.

 

Sağlık-Sen Ailesi Yine Bir Arada

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ve çok sayıda Sağlık-Sen delege ve üyeleri bir araya geldi. Geniş katılım ile gerçekleşen İl Divan Toplantısında açılış konuşmasını Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan gerçekleştirdi. Akdoğan konuşmasında;

 

“Sayın Ak Parti Milletvekilim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Ak Parti İl Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanım, Sayın MÜSİAD Şube Başkanım, Sayın Başhekimim, Kıymetli Sağlık Yöneticilerimiz, Saygı değer Şube Başkan Yardımcılarım, Delege arkadaşlarımız, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız, Değerli Üyelerimiz, Basınımızın Güzide Temsilcileri ve Kıymetli Hazirun.



İl Divan Toplantımızı Memur- Sen Konfederasyonumuzun Kurucu Genel Başkanı, eğitimci yazar, şair, gönül insanı merhum M.Akif İNAN’a ve ülkemize hizmet etmekte iken hayatını kaybederek ebedi aleme irtihal eden sağlık şehitlerimize ve Cumhuriyet tarihimiz boyunca vatan toprağına emanet ettiğimiz tüm şehitlerimize ve gazilerimize, başta Filistin olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan vahşet ve soykırım sebebi ile şehit olan Müslüman kardeşlerimize rahmet dileyerek, elbette ki her türlü fedakarlıktan kaçınmayarak aziz milletimize sağlık ve sosyal hizmeti ulaştıran kıymetli üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederek açıyorum.



Her daim yanımızda hissettiğimiz ve  bize destek olan Sayın Vekilimize, Belediye Başkanımıza ve  İl Başkanımıza çıktıkları bu hayırlı yolda sağlık camiamız adına başarılar diliyorum.



Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak Sendikam, Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına Her birinize düzenlemiş olduğumuz İl Divan Toplantımıza Hoş Geldiniz diyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.



Cumhuriyetimizin kritik bir yol ayrımında olduğu günler yaşamaktayız. Milletimizin iradesine İnanıyor ve güveniyoruz ki bu zor günlerden müreffeh, başarılarla dolu, yüksek bir geleceğe, güzel ve mutluluk dolu günlere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyor, bu inancı kalbimizde taşıyoruz.



Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yüksek sesle bir kez daha ifade ediyoruz ki; Aziz milletimiz tüm gücü ve yüksek feraseti ile iradesini ortaya koyacak, oyunlara alet olmayacak ve soruna değil çözüme katkı sağlayacaktır.



Sağlık-Sen ailesi, yaşanan her türlü zorlukta olduğu gibi yüzyılın afetinde de yine sahada aziz milletimizin yanı başında bulunmuş, elinden gelebilecek tüm gayreti fazlasıyla aziz milletimize sunmuştur. Mücadele kapsamında kendini sakınmadan en ön saflara yerini almıştır.



Sağlık-Sen camiamız Devletimizin Kurum ve Kuruluşları ile istişare ve uyum içerisinde, Milletimize hizmet etmek noktasında bozgunluklara ve soruna değil her daim çözümden yana taraf olmuş, katkı sağlamaktan da geri durmamıştır.



Camiamız tüm unsurları ve sağlam iradesiyle Cumhuriyetimizin, Devletimizin, Milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır.

 

Sözlerime son verirken Sendikam adına; İl Divan Toplantımıza uzaktan, yakından iştirak sağlayan her konuğumuza tekrar bir kez daha şükranlarımızı ifade ederek, İl Divan Toplantımızın Hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyor. Saygı ve Sevgilerimle hepinizi selamlıyorum.”

 

Şube Başkanımız Akdoğan’ın akabinde bir konuşma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı katılımcılara hitaben yapmış olduğu konuşmasında;

 

“Bu organizasyonu hazırlayarak bizleri de buraya davet eden başta Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan ve siz değerli Sağlık-Sen ailesine teşekkür ederim. Sağlık-Sen camiamızın her daim desteğini en yakından hissettik. Bunca zamandır vermiş olduğunuz destekten dolayı partim ve şahsım adına bu güzel aileye bir kez daha teşekkür etmek isterim.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

Akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek iftarlar açıldı. Dua edilerek program sonlandırıldı.

 

 

 




HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :