TIP BAYRAMIMIZI KUTLUYORUZ
17 Mart 2024, Pazar

Ak Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak, Sağlık İdarecilerimiz, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan  14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir araya geldiler. 

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızı Temsilen Başkan Akdoğan’ın yanı sıra Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli, Kadın ve Gençlik Kollarımız etkinliğe katılım sağladılar. 

 

İlimiz Yüksek İhtisas Hastanemizde düzenlenen etkinliğe çok sayıda sağlık personelimiz de katılım gerçekleştirdi. Personel ziyaretlerinin gerçekleşmesinden sonra etkinlik 14 Mart Tıp Bayramı anısına Hastane kampüsünde ağaç dikimi gerçekleştirilerek devam etti. 

 

Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Akdoğan “Tüm sağlık camiamızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.  Tıp Bayramımıza hassasiyet göstererek yanımızda olan Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya ayrıca organizasyon için Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak’a ve Hastane yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde duygularını ifade etti. 




PAYLAŞ :