İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdik
06 Ocak 2024, Cumartesi

 

Sağlık-Sen olarak her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında yer aldıklarını dile getiren Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, 28 yıllık bilgi, birikim ve tecrübeyle hak arama, adil bölüşüm ve ekmek mücadelesini sürdürdüklerini kaydetti. 

Elifoğlu, “Sahayı karış karış gezdik. Biz biliyoruz ki sendikacılık sahada yapılır.

Sendikacılık meydana çıkmadan klavye üzerinde yapılacak iş değildir. Yorulmak, tükenmek bilmeden yürüyüşümüze devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan:

Mehmet Akif İnan’ın “Çalışmanın sınırı yoktur. Koşuşumuzu daha da yoğunlaştırmak yükü altındayız. Birlikteliğinizi koruyun ve tam kapasiteyle çalışın. Vasfınızı koruyun, vasfınızın hakettiği tempoyla koşun” sözünü hatırlatan Baykan, Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ın ölüm yıldönümü olduğunu hatırlatarak, “Davamızın öncüsü Ağabeyimiz Mehmet Akif İnan’ı rahmetle, minnetle yad ediyorum.  Açtığı bu erdemliler yolunda birlikteliğimizi koruyarak yeni bir vizyonla hep daha ileriye gideceğimize de sizlerin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu. Buradan Sağlık Sen'imizin Kurucu Başkanı Ahmet Aksu'yu da anmak isterim.

 

 


 

HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :