Sağlık Sen Temsilciler Çalıştayımızı Gerçekleştirdik
05 Aralık 2022, Pazartesi

Sağlık Sen Giresun Şube başkanlığımızca, temcilerimizle bir araya geldik. 

İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan toplantımızda. Şube Başkanımız Ogün ELİFOĞLU açılış konuşmasını gerçekleştirdi.  "Uzun yıllardır birlikte çalıştık Artık Şube başkanı olarak birlikte öğrenmeye ve mücadeleye devam edeceğiz. Temsilciler, sendikanın büyümesinin en büyük etkenlerinden biridir. İnsan vucüdunda kalbin görevi neyse temsilcilerinde sendikaki görevi aynıdır. Ben bugün burada Şube başkanı isem sizlerin destekleri sayesinde oldum.Sorunlara beraber çözüm bulacağız ve üreteceğiz dedi." Sağlık Sen'imizin kazanımlarında ve 4688 Sayılı Toplu Sözleşme ve Sendika kanunu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. "2011'de Gerçekleştirilen çalıştay sonrasında sözleşmelileri kadroya geçirdiğimiz gibi, 2021 yılında toplu sözleşmede sözleşmelilerin kadroya alınmasını sağladık. Sadece bunlarda değil, Doğrum izninin artışından, süt izninin artışına itiraz komisyonundan komisyonda temsilci bulunmasına, Fiili hizmet zammına, döner sermaye yönetmeliğinin değişerek çalışanların maaşlarına minimum 600 TL zam yapılmasına kadar bir çok kazanımın altında Sağlık Sen'in imzası var." dedi.

Uzun yıllardır sendikmızın emekçisi olan İsmail Şişman'ın görevinden ayrılması sebebiyle kendisine Şube Başkanımız tarafından plaket verildi. Soru ve cevap kısmının ardından toplatı sonlandırılmıştır.

Birlikte güçlendik, birlikte başardık ve birlikte kazandık. Bugün çalışanların bir çok hakkının altına Sağlık Sen üyelerinin imzası vardır.




PAYLAŞ :