Resim Yarışması
10 Nisan 2020, Cuma

Sağlık Çalışanlarının çalışmak çocuklarınınsa evde kalmak zorunda kaldıkları bu zamanlarda. Giresun Sağlık Sen olarak tüm sağlık çalışanarının çocukları için resim yarışması yapılacaktır. Yarışmaya okul öncesi ve ilkokul kademesinde olan tüm çocuklar katılabilecektir. Tüm sağlık çalışanlarını kapsamaktadır. Üye olmayan ve sürekli işçi kadrosunda yer alan çalışanlarda yarışmamıza katılabilecektir. Yarışmaya iki ayrı kategoride resim gönderilebilecektir. İsteyen çocuk el çizimi isteyenler dijital resim yaparak yarışmaya katılabilecektir. Yarışmada hijyeni en iyi şekilde resmeden toplamda 20 çocuğumuza uzaktan eğitim seti hediye edilecektir. Yarışmaya katılmak için tek şartımız velierden birinin sağlık çalışanı olmasıdır.  

Yarışma için yaptğınız resimleri 0535 011 9354 numaralı telefona whatsapp üzerinden gönderilecek. Ek bilgi olarak sağlık çalışanı olan velinizin adı soyadı, adresiniz ve çocuk yaşı yazılacaktır. Resimler şube çalışanımız tarafından kayıt altına alınıp resimleri kurul üyelerine gönderecektir. Kurul üyeleri resimleri kimin yaptığını bilmeden hijyeni en iyi anlatan 20 resmi seçeceklerdir. Kurul üyelerimiz; Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr Necla Dönmez Usta, Dr Ümmü Gülsüm Durukan ve Dr Ebru Turan Güntepe değerlendirme yapacaktır.

Yarışmanın son başvuru tarihi 20 Nisan 2020 olup Sonuçlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında açıklanacaktır.

Haydi çocuklar hep birlikte hijyeni resmedelim ve sonrasında akşam saat 21.00'da balkonlardan İstiklal Marşımızı tüm dünyaya duyuralım.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :