Teşkilatımız ile Eğitim Programında Buluştuk
07 Ocak 2023, Cumartesi

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak Teşkilatımız ile eğitim ve istişare toplantısı düzenledik. Toplantıda konuşan Şube Başkanımız Erdal, Eğitim programlarımız ile teşkilatımıza ve üyelerimize verilen önemi bir kez daha ortaya koyduk. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın çok çeşitli sorunları bulunmakta, bizler bu sorunları biliyoruz ve Sağlık-Sen olarak bunun için mücadele ediyoruz. Bilgili ve alanında uzman bir teşkilat yapısıyla üyelerimize daha iyi hizmet sunmak amacıyla eğitim programlarımıza devam edeceğiz.

Aralık Ayında 300 Yeni Üye

Bizler Kocaeli Şube Teşkilatı olarak, gayretli çalışmalarımız ile gücümüze güç katmaya devam ediyoruz diyen Yıldırım, kararlı ve onurlu mücadelemiz sonucu Aralık ayında 300 sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşımız Sağlık-Sen ailemize katıldı. Ailemize katılan her bir üyemiz bizim için önemli ve değerlidir. Gayretli çalışmalarından dolayı da tüm teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyorum.

Sağlık Çalışanlarımız Bir Bütündür Ayrıştırılamaz!

Başkan Yıldırım, Sağlık Bakanlığı çatısı altında kardeşlik, birlik beraberlik ve ekip ruhu ile çalışan sağlık ordumuz var. Bu orduyu da hiç kimsenin bölmeye parçalamaya ve ayrıştırmaya gücü yetmez. Yeni kurulan bazı sendikalar çalışanlarımızı, doktor ve sağlık personeli olarak ayrıştırmaya çalışıyor, bu tarz girişimlere kimsenin gücü yetmeyecektir. Tabi ki özlük haklarımız ile ilgili büyük sıkıntılarımız var bu sıkıntıları gidermek için bölünmeden, ayrıştırma olmadan birlik beraberlik içerisinde hep beraber sesimizi bakanlığa duyurarak çözmeye çalışacağız.

Sabah Kalkan Sendika Kuruyor!

Son zamanlarda irili ufaklı türeyen sendikalara da dikkat çeken Yıldırım, canı sıkılan 10-15 kişi bir araya gelip sendika kuruyor. Bunların hiçbir etkisi, yetkisi ve amacı olmamasının yanı sıra çalışanlarımız arasında gruplaştırma ve ayrıştırma çalışmaları da yürütüyor. Çoğu bakanlığın yolunu dâhil bilmez. Bu şekilde bizleri parçalamaya çalışan sendikalara prim vermeyelim. Sağlık ordumuz birlik ve beraberlik içinde güçlü ve bir bütündür, dedi.

Çalışanlarımızın Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Yıldırım, “Fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının en iyi koşullarda görevlerini yerine getirmeleri, mali ve sosyal yönden mağduriyet yaşamamaları için var gücümüzle yılmadan, yorulmadan, usanmadan çalışıyoruz. Sağlık-Sen ailesi olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gür sesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

PAYLAŞ :