YOZGAT’TA SAĞLIK İDARECİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
10 Ekim 2021, Pazar

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, İşyeri Temsilcimiz ve Kadın Kolları Komisyon Üyemiz ile birlikte Yozgat ilimize ziyarette bulundular.

Yozgat Sağlık-Sen Şube Başkanlığı ziyareti ile başlayan heyetimizi Yozgat Sağlık-Sen Şube Başkanımız Atakan Erciyas ağırladı. Şube Başkanlığı ziyaretimiz sonrası;

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr.Fatih ŞAHİN, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Mustafa KOZAN’a nezaket ziyaretlerinde bulunan heyetimiz ziyaretlerine daha evvelden ilimizde de görev yapan Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcımız Op.Dr.Sabür ZENGİN ve Yozgat Yerköy İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Uzm.Dr.Ali DEMİR’e makamlarında hayırlı olsun ziyaretlerinde  bulundular.

Yozgat ilimizde yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde Yozgat Sağlık-Sen Şube Başkanımız Atakan ERCİYAS eşlik ettiler. Sayın Erciyas’a ve ziyaretlerimiz esnasında Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve heyetine göstermiş oldukları sıcak, samimi konukseverliklerinden dolayı Yozgat ili sağlık idarecilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Görevlerinde başarılar dileriz.




PAYLAŞ :