Genel Başkan Durmuş Kırşehir’de Temaslarda Bulundu
16 Kasım 2020, Pazartesi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan Kırşehir’de temaslarda bulundu. Durmuş ile Aslan’a, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

 

İlk olarak Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı ziyaret eden Sağlık-Sen heyeti, daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ ve Başkan Yardımcısı Ertan Yıldız ile bir araya geldi. Görüşmelerde, Kırşehir’de bulunan sağlık çalışanlarının sorunlarına yönelik çözüm önerileri gündeme getirildi.

Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ile de görüşen Durmuş ve beraberindeki heyet, sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını paylaştı.

112 çalışanlarını ziyaret ederek sohbet eden Sağlık-Sen heyeti, Kırşehir Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Deniz Torun ile de görüştü.

Kırşehir temasları kapsamında; Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Dr. Yahya Şahin, Başhekim Yardımcısı Dr. Halim Koçpınar ile İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Alan ve Başhemşire Vekili Serap Atak ile görüşen Durmuş ve beraberindeki heyet, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretler sonrasında sağlık çalışanları ile de bir araya gelen Durmuş, sağlık çalışanlarının sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  

 

PAYLAŞ :