SAĞLIK-SEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HASTANEDE ZİYARET
08 Nisan 2020, Çarşamba

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde COVİD-19 Pandemisi ile mücadele eden sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Genel Başkan Durmuş’a Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan’da eşlik etti. Ziyarette sağlık çalışanlarının talep ve sorunlarını dinleyen Durmuş, sahada ki sorunlarla ilgili Sağlık Bakanlığı ile koordinasyon halinde olduklarını belirtti.

“Hak Ettikleri Değer Koşulsuz Olarak Verilmelidir”

Sağlık çalışanlarının iş yükünün artmasına rağmen sorumluluk bilincinden taviz vermediğini dile getiren Durmuş, “Sendika olarak sağlık çalışanı arkadaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Verdiğimiz bütün mücadele onların daha iyi koşullarda çalışmaları içindir. Sağlık çalışanları sadece COVID-19 gibi salgınlarda değil olağan ve olağanüstü her durumda fedakârca mücadele ediyor. Can kurtarmak için canlarını ortaya koyuyorlar. Bu arkadaşlarımızın hakkı kolay kolay ödenemez. Yüklerini hafifletmek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

Durmuş ve beraberindeki heyet Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel’i ziyaret ederek, misafirhanelerde kalan sağlık çalışanlarının beslenme ihtiyacı gündeme getirildi.  

PAYLAŞ :