YALOVA ŞUBESİ’NİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
28 Aralık 2019, Cumartesi

Sağlık-Sen Yalova Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Halil İbrahim Özer şube başkanı seçildi.

Genel Kurulda konuşan Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, azim ve kararlıkla mücadele ettiklerini dile getirerek, "Biz meşru haklarımız için mücadele ediyoruz. Medeniyet değerlerimiz ve inancımızla birlikte hareket ediyoruz. Çeyrek asırlık mücadelemizle alanda da masada da mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele insanımız için en kutsal görevi yapan sağlık çalışanları içindir. Sağlık-Sen olarak umudumuzu her daim diri tutarak emek mücadelesini sürdürüyoruz" diye konuştu.

Baki, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu adına yeni şube başkanı ve arkadaşlarına başarılar diledi.

Karadoğan: Sorunlara Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz

Genel Kurulda Divan Başkanı olan Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan'da, Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in erdemliler hareketi olduğunun altını çizerek, "Bu teşkilat emek ve alınteri mücadelesini hakkıyla yerine getiren insanlardan oluşuyor. Biz sadece eleştiri yapmıyoruz, aynı zamanda çözüm önerilerini de sunuyoruz. Yetkiyi aldığımız günden bu yana Sağlık-Sen olarak kazanımların adresi olduk. Bundan sonrada milletin değerleriyle sendikacılık yapmaya, sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Özer: Mücadeleden Geri Durmayacağız

Eski Şube Başkanı İbrahim Oktay Genel Kurulda tekrar aday olmadı. Şube Başkanı seçilen Halil İbrahim Özer, haksızlıklarla mücadele edeceklerini belirterek, "Ben ve ekibim her zaman sağlık çalışanlarının yanında olmak için mücadele edeceğiz. Mücadele etmekten asla geri durmayacağız" diye konuştu.

Genel Kurula Yalova Memur-Sen Temsilcisi Uğur Hakan Tan, İstanbul 5 No’lu u Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez ve Yalova Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal katıldı.

Sağlık-Sen Yalova Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Halil İbrahim Özer. Şube Sekteri Erdal Kotbaş, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlknur Ersoy, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgen Dülger, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kandemir, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Çağlayan, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Acar.

PAYLAŞ :