Memiş: Sağlık-Sen Teşkilatı Kazanımların Adresi Ve Güvencesidir
13 Şubat 2016, Cumartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen teşkilatının örnek sendikacılık ve sivil toplum örgütünün en güçlü temsilcileri olduğunu, bu gücün hem kazanımların adresi hem de milli iradenin ve demokrasimizin güvencesi olduğunu söyledi.

Konya şubemizin düzenlediği teşkilat eğitim programında katılan Genel Başkanımız Metin Memiş, teşkilat eğitim programlarının önemine vurgu yaptı. Bilinçli sendikal yapının hem kazanımların adresini sağlayacağını, hem de güçlü bir sivil toplum örgütü olarak ülke ve millette hizmette önemli bir misyona sahip olduğunu kaydetti. Sağlık-Sen’in teşkilat yapısı ve gücüyle bu anlamda şimdiye kadar önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Genel Başkanımız, yapılan teşkilat eğitimleri ile bu çıtanın daha da yükseltileceğini ifade etti. Genel Merkez olarak başlattıkları teşkilat eğitim programları ile her yönüyle daha donanımlı bir teşkilat yapısı oluşturmak istediklerini belirten Memiş, bu çalışmaların şubeler tarafından da sürdürülmesinin takdire şayan bir davranış olduğunu vurguladı.

Sağlık-Sen teşkilatının her alanda üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini de belirten Genel Başkanımız Memiş, bu başarılı çalışmaların kurumsallaşma ve bu yönde atılan kalıcı adımların da perçinlenmesini sağlayacağını ifade etti.

Konya Şubemizin düzenlediği teşkilat eğitim programına Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar ve Mustafa Örnek de katıldı. 


PAYLAŞ :