Sağlık-Sen Teşkilatı 81 İlde Yetersiz Teklife “Hayır” Dedi
14 Ağustos 2025, Perşembe

Kamu İşvereni’nin 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde verdiği yetersiz teklifi kabul etmeyen Sağlık-Sen teşkilatı, meydanlara indi. 81 ilde kurum ve hastane önlerinde eylem yapan sağlık ve sosyal hizmet profesyonelleri, yetersiz teklife “hayır” dedi. 
Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi’nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın önünde gerçekleştirdiği oturma eyleminin ardından, Sağlık-Sen şubeleri de Türkiye genelinde protestolar gerçekleştirdi. 
Kurum ve hastane önlerinde basın açıklamaları gerçekleştiren Sağlık-Sen Şube Başkanları, teşkilat mensupları, temsilciler ve üyelerle birlikte verilen zam teklifini reddettiklerini bildirdi. 
Adil, acil ve hakkaniyetli bir teklif bekledikleri dile getirilen açıklamalarda, verilen teklif ile memurun emeğinin değersizleştirildiği, yılların birikiminin yok sayıldığı ve çalışma barışının zedelediği vurgulandı.

PAYLAŞ :