Sağlık-Sen Hekim Komisyonu’ndan “Genç Hekimlere” Mektup
22 Kasım 2024, Cuma

Sağlık-Sen Hekim Komisyonu Başkanı Dr. Hüseyin Alperen Güldiken, göreve yeni başlayan hekimlere mektup gönderdi. 

Mektubunda Güldiken, “Sağlık-Sen Hekim Komisyonu olarak, meslek hayatın boyunca daima yanında olacağımızı unutma” diyerek genç hekimlere başarı diledi. 

Göreve yeni başlayan hekimlere mektup gönderen Sağlık-Sen Hekim Komisyonu Başkanı Dr. Hüseyin Alperen Güldiken, genç hekimlere başarı temennisinde bulundu. 

Mektup, Sağlık-Sen Şubelerinin Hekim Komisyonu İl Temsilcilikleri aracılığıyla genç hekimlere ulaştırıldı. 

“Hekim Komisyonu Olarak Her Zaman Yanındayız”

Mektubuna, “Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için zorluklar karşısında ortaya koymuş olduğun iradenin, uzun soluklu eğitimlerin ve gecesi gündüzüne karışmış yılların meyvesini toplama vaktin geldi” sözleriyle başlayan Güldiken, Sağlık-Sen Hekim Komisyonu olarak her zaman hekimlerin yanlarında olduklarını vurguladı. 

“Problemlerimizi Sosyal Diyalog Anlayışıyla Çözmek İçin Çalışıyoruz”

Hekimlerin mali, sosyal ve özlük hakları noktasında yaşadığı mağduriyetleri çok iyi bildiklerini dile getiren Güldiken, “Ömrünün büyük bir kısmını bilgi, birikim ve kariyer için feda eden hekimlerimizin; akıl ve alın terlerinin karşılığını eksiksiz almak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için örgütlü bir iletişim kurmanın zaruri olduğunun bilincindeyiz. Problemlerimizi akademik düzlemde tespit etmek ve sosyal diyalog anlayışıyla çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Mücadelemizi Özgürce ve Kararlılıkla Sürdüreceğiz

Sağlık-Sen Hekim Komisyonu olarak birçok akademik çalışma yaptıklarını ifade eden Güldiken, “Adil ve sürdürülebilir bir sağlık sistemini, hekimlik onurunun ve haklarının korunduğu bir düzlemde inşa edebiliriz. Mücadelemizi, milli tüm görüşlere açık bir şekilde, özgürce ve kararlılıkla sürdüreceğimizden emin olabilirsin. Ülkemize ve milletimize olan borcumuzu ödemek için emek verip ömür tükettiğin hekimlik mesleğini, bütün zorlu şartlara rağmen en iyi şekilde sunacağını biliyoruz. Bu süreçte Sağlık-Sen Hekim Komisyonu olarak, meslek hayatın boyunca daima yanında olacağımızı unutma. İyi ki aramıza katıldın” sözleriyle mektubunu noktaladı.  

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :