Sosyal Hizmet Çalışanlarının Talepleri Personel Genel Müdürü Eryılmaz’a İletildi
02 Nisan 2024, Salı

Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan Eryılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, sosyal hizmet tazminatının kapsamının genişletilmesi ve ek ders ücreti karşılığında görev yapanların kadroya alınması başta olmak üzere sosyal hizmet çalışanlarının talepleri iletildi. 

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan ile Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan Eryılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal hizmet çalışanlarının sorun ve taleplerinin iletildiği ziyarette, sosyal hizmet tazminatının kapsamının genişletilmesi istendi. 

Ek Derslilerin Mali ve Özlük Hakları Genişletilmeli 

Aynı zamanda ek ders ücreti karşılığında görev yapan personelin kadroya alınması talep edilirken, bu personelin mali ve özlük haklarının genişletilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. 

Mevzuatla ilgili sıkıntılara da değinen Sağlık-Sen Yönetimi, yeni bir mevzuat çalışmasında birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti. 

Öte yandan ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görevli hemşirelerin tazminatına artış yapılması talep edildi. Konuyla ilgili birlikte çalışma teklif eden Sağlık-Sen Yönetimi, önerilerini sıraladı. 

Ayrıca Sağlık-Sen yönetimi, nöbet karşılığı verilen ek ders ücretinde artış yapılmasını da istedi. 

PAYLAŞ :