Sağlık-Sen Market Gaziantep'te Açıldı
08 Mart 2024, Cuma

Sağlık-Sen, fark yaratan projelerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık-Sen Market ilk olarak Gaziantep’te açıldı.

Zengin ürün çeşidi ile Sağlık-Sen üyelerine özel hizmet verecek olan Sağlık-Sen Market'in açılışı Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Yasin Barutcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Açılışa, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Memur-Sen İl Temsilcisi Müslüm Göral, Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel Başkan Doğan: Bizim Tek Derdimiz Üyemize Hizmet

Dualarla yapılan açılışın töreninde konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Gaziantep'te Sağlık-Sen Market'in açılmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek, "Sağlık-Sen olarak tüm Türkiye'de sosyal sendikacılık anlayışıyla hizmet ediyoruz. İlk marketi Gaziantep'te açtık. Biz üyemiz için çalışıyoruz. Üyelerimizin gönlüne dokunan hizmetleri hayata geçiriyoruz. Üyelerimiz bu marketten indirimli olarak faydalanıyorlar. Sağlık-Sen'li olmanın ayrıcalığını bu tür hizmetlerle üyelerimize gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. Bizim tek derdimiz üyemize hizmet. Sağlık-Sen Market, üyelerimize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Gaziantep Şube Başkanı Arayıcı: Kâr Amacı Gütmeden Bu Hizmeti Veriyoruz

Sendikaların kuruluş amacının üyelerinin hak ve menfaatini korumak olduğunu hatırlatan Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Sabah bir bakıyoruz fırsatçı bazı marketlerin zam üstüne zam yaptığına şahit oluyoruz. Biz bu konuda çok düşündük ve emek verdik, üyelerimize hizmet edecek bu marketi açmaya karar verdik. Hem sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza hem de vatandaşımıza kâr amacı gütmeden bu hizmeti veriyoruz. Milletini ve vatanını seven bir sendika olarak Sağlık-Sen Marketi üyelerimizin ve milletimizin hizmetine sunduk. Böyle zor bir görevi üstlendik. Bizden desteğini esirgemeyen Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kaya Ziyaret Edildi

Sağlık-Sen Market'in açılışı öncesi Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Yasin Barutcu ile Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulunulurken, sosyal hizmet çalışanlarının sorun ve talepleri iletildi. 

 

PAYLAŞ :