Ankara’ya Vaka Getiren Tüm 112 Çalışanları Sağlık-Sen Otellerinden Ücretsiz Yararlanacak
01 Mart 2024, Cuma

Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi’nin aldığı kararla, sendikaya üye olsun veya olmasın Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanları, Sağlık-Sen otellerinden ücretsiz yararlanabilecek. 

Sosyal sendikacılık anlayışıyla sivil toplum kuruluşlarına örnek olan Sağlık-Sen, önemli bir kararı daha hayata geçiriyor. İl dışından Ankara’ya hasta getiren 112 çalışanlarının dinlenerek illerine güvenli bir biçimde geri dönmesini amaçlayan Sağlık-Sen Yönetim, aldığı kararla bir ilke daha imza attı. 

Alınan karara göre, sendikaya üye olsun veya olmasın Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanları, Sağlık-Sen Kızılay Otel ve Sağlık-Sen Ulus Otel’den ücretsiz yararlanabilecek.

“Paramedik Gönül Rahatlığıyla Otellerimizde Dinlenebiliyorsa, Bu Bize Yeter” 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, şunları söyledi:

“İller arası hasta taşıyan 112 çalışanlarının yaşadığı sorunları biliyor ve o sorunlara çözüm getirmeyi amaçlıyoruz. İller arası hasta taşıyan 112 çalışanlarımız, dinlenmeden geldikleri gibi geri dönüyorlardı. Bu yüzden yönetim olarak bir karar aldık. Sağlık-Sen üyesi olsun veya olmasın, Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanları, artık Sağlık-Sen Kızılay Otel ve Sağlık-Sen Ulus Otel’de ücretsiz kalabilecek. Gecenin üçünde il dışından hasta getiren paramedik gönül rahatlığıyla Sağlık-Sen Otel’e ulaşıp, dinlenebiliyorsa bu bizim için yeterlidir.”

Sağlık profesyonellerinin her derdine çare bulmaya çalıştıklarını belirten Doğan, “Sendikal mücadele ile birlikte sosyal sendikacılık anlayışımızla hekimin, hemşirenin, ebenin, paramediğin ve sosyal hizmet uzmanının yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerle üyelerimize ve sağlık profesyonellerine bire bir dokunmaya çalışıyor, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Sağlık-Sen olarak, bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

PAYLAŞ :