Sağlık-Sen 112 Çalışanlarının Sorunlarını Genel Müdür Çınar’a İletti
07 Şubat 2024, Çarşamba

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, “112 İstasyonlarının Sorunlarına Dair Değerlendirmeler ve Çözüm Önerileri" başlıklı rapor, Genel Müdür Çınar ile paylaşıldı. 

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar’ı ziyaret etti. Ziyarette, 112 çalışanlarının sorunları dile getirilirken, 112 İstasyonlarının Sorunlarına Dair Değerlendirmeler ve Çözüm Önerileri başlıklı rapor sunuldu. 

Genel Başkan Doğan, 112 çalışanlarının fiziki koşullarının düzeltilmesi gerektiğine dikkat çekerek, çalışma koşullarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Sorunların yerinde tespit edildiğini kaydeden Doğan, 112 acil sağlık ekipleriyle görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve bu bağlamda raporun hazırlandığını anlattı.

Acil sağlık hizmetleri çalışanlarının 7 gün 24 saat hizmet sağlayan, hastalara öncelikle temas eden ve her türlü doğal afet durumunda en önde savaşan kesim olduğunu belirten Doğan, 112 çalışanlarının sağlık hizmet sunumunu daha kaliteli bir şekilde yerine getirilebilmesi adına sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğini bildirdi. 

Genel Müdür Doç. Dr. Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorunları çözmek için çalıştıklarını kaydetti. 

 

PAYLAŞ :