Karaman Şube’nin Genel Kurulu Gerçekleştirildi
23 Aralık 2023, Cumartesi

Sağlık-Sen Karaman Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Şube Başkanı Beytullah Bayır, Karaman Şube Başkanlığına yeniden seçildi. 

Genel kurula Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, Konya Üniversite Şube Başkanı Mithat Şafak, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, kurum yöneticileri ve delegeler katıldı.

Tek listeyle yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı yaptı. Arayıcı, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, yeni yönetime başarılar diledi. 

Toplantının açılışında konuşan Şube Başkanı Beytullah Bayır, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerin şehit olduğunu söyleyerek, “Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Rabbim birliğimize, bayrağımıza ve şüheda kanlarıyla sulanmış toprağımıza kast edenlere fırsat vermesin” diyerek sözlerine başladı.

“Sağlık-Sen Büyük Bir Teşkilat” 

Sağlık-Sen’in gönüllere dokunan büyük bir teşkilat olduğunu vurgulayan Bayır, “Sağlık-Sen sadece bir sendika değil, devletin ve milletin yanında dimdik duran, haklı mücadelesinden geri adım atmayan büyük bir teşkilat. İnsanlığa fayda sağlayacak her hareketi destekledik ve bu doğrultuda rol üstlenerek önemli çalışmalara imza attık. Üyelerimizin üstümüze yükledikleri sorumluluğun farkında olup bu görevi hakkıyla yerine getirme gayretinde olduk. Gecenin üçünde telefonumuz çalıyorsa ‘babaannem vefat etti, ne yapacağımı bilemedim, sizden başka kimseyi arayamadım’ sözünü duyuyorsak, ‘başkanım sizin üyeniz değilim ama bu işi çözerse siz çözersiniz’ sözlerini duyuyorsak gönüllere girmişiz demektir” ifadelerini kullandı.

Üyelerinin hakkını aramaya sonuna kadar devam edeceklerini dile getiren Bayır, doğru ve hak olandan bir an olsun ayrılmayacaklarının altını çizdi. 

Sağlık-Sen Karaman Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Beytullah Bayır, Şube Sekreteri M. Emin Acaruygun, Teşkilattan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Güvener, Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Zeynel Akan, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Reyhan Doğruöz.

 

PAYLAŞ :