Sağlık-Sen, Üniversitelerdeki Yer Değişikliği Hakkı İçin Talep Toplama Platformu Kurdu
20 Aralık 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen, üniversite hastanelerinde görevli memurların yer değişikliği hakkı için talep toplama platformu kurdu. Talepleri daha hızlı ve güvenilir bir şekilde karar mercilerine iletilmesine olanak sağlayacak platforma, üniversite hastanelerinde görevli tüm sağlık çalışanları başvuru yapabilecek. 

Sağlık-Sen tarafından hayata geçirilen platform ile üniversite hastanelerinde görevli memurların yer değişikliği taleplerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde karar mercilerine iletilmesi sağlanacak. 

Platformda toplanan yer değişikliği taleplerini, Yükseköğretim Kurumu (YÖK) ve ilgili üniversitelerle paylaşacak olan Sağlık-Sen, yer değişikliği işlemlerinin koordineli olarak yapılmasına imkan sunacak. 

Bu hizmetten Sağlık-Sen’e üyelik şartı aranmaksızın üniversite hastanelerinde görevli tüm sağlık çalışanları yararlanabilecek. 

Aşağıda yer alan linki tıklayarak talep toplama platformuna kayıt yaptırabilirsiniz. 

http://talep.sagliksen.org.tr/

 

Not: 7433 Sayılı Kanuna göre, 4/A devlet memurluğu kadrolarına atananların, kurumlar arası nakil işlemleri için sözleşmeli süreler dahil toplam 4 yıl çalışması gerekmektedir. Bu bağlamda, toplam 4 yılını tamamlayan memurlar yer değişikliği hakkına sahiptir. 

PAYLAŞ :