İstanbul 5 Nolu Şube’nin 2. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
07 Aralık 2023, Perşembe

Sağlık-Sen İstanbul 5 Nolu Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurulda, tek listeyle yapılan seçimde mevcut Şube Başkanı Şemsettin Göktürk güven tazeledi.

İstanbul 5 Nolu Şube’nin 2. Olağan Genel Kurulu; Genel Sekreter Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Abdullah Duman ile Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Zafer Caner, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Murat Ergül, Kırklareli Şube Başkanı Asım Günerhan, Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz ve delegelerin katılımıyla yapıldı. 

Kurulun Divan Başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman yaptı. Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını temenni eden Duman, yönetime başarılar diledi. 

Genel Sekreter Baki: Hizmetlerimiz Sahada Memnuniyetle Karşılanıyor

Sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreter Durali Baki, kendilerine her zaman destek olan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Sağlık-Sen’in kısa bir sürede sendikacılığa yeni bir boyut kazandırdığını kaydeden Baki, sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelere dokunan hizmetleri hayata geçirdiklerini, bu hizmetlerin sahada memnuniyetle karşılandığını söyledi. 

Sağlık-Sen teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiğine vurgu yapan Baki, “Seçimler yenilenme ve yeniden dirilme zamanıdır. Şemsettin Göktürk başkanıma bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde ise başarılar diliyorum. Birlikte daha güzel başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Kurullar Yenilenme ve Yeniden “Bismillah” Deme Zamanıdır

Genel Kurulda konuşan Kuluöztürk, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Kuluöztürk, “Kurullar, yenilenme ve yeniden Bismillah deme zamanıdır. Yeniden yeni ufuklara gözlerimizi dikme zamandır. Daha çok kuvvet verme, taşın altına artık elini değil gövdemizi koyma zamanıdır. Çünkü kurullar seçilecek kişilere verilen emanetlerdir” diyerek kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

Sağlık-Sen’in hayata geçirdiği hizmetler hakkında da bilgi veren Kuluöztürk, sendikal mücadeleyle birlikte sosyal sendikacılık anlayışına büyük önem verdiklerini söyledi. Üyelere birebir dokunacak projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını anlatan Kuluöztürk, “Hizmetlerimizden, sadece üyelerimiz değil, çocukları ve aileleri de yararlanabiliyor. Üyelerimize özel daha çok projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Göktürk: En Büyük Gücümüz Birlik ve Beraberliğimiz

Genel kurulda güven tazeleyen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Geçtiğimiz 4 yılda en büyük güçlerinin birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren Göktürk, “112’ye ömür ve gönül veren fedakar teşkilatımızla birlikte 4 yıl boyunca çok çalıştık. 500’lerden aldığımız üye sayısını 2 bin 500’lere çıkardık” dedi. 

Şimdi burada başarının verdiği gurur, birlik ve beraberliğin verdiği şükürle 2. döneme yürüdüklerini kaydeden Göktürk, “Yeni dönemde sağlık çalışanlarımız için mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Sağlık-Sen İstanbul 5 Nolu Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, Şube Sekreteri Nureddin Çelik, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Memiş, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kurtoğlu, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Başıbüyük, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ekrem Ayaz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirci. 

PAYLAŞ :