Sağlık-Sen Teşkilatı Burdur’da Buluştu
24 Kasım 2023, Cuma

Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen Burdur Şubesi tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’nda teşkilatla buluştu. 

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, sendikal mücadelenin en önemli unsurunun birlikte hareket etmek olduğunu belirterek, sendikacılığın önemini anlattı. 

Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in, sendikacılığı kavga zemininden çıkarıp, rekabet zemininde hizmet anlayışına çevirdiğini ifade eden Kuluöztürk, “Sendikacılığın yörüngesini değiştiriyoruz. Daha yaşanabilir bir hayat ve daha nitelikli bir vizyon çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yörüngesini değiştirdiğimiz sendikacılığın temelinde alın teri ve emeğin gücü var. Bizler, kuruluş değerlerimizden taviz vermeden üyelerimiz için canla başla mücadele ediyoruz. Teşkilatımıza her türlü desteği sunmak istiyoruz. Üyelerimizle birlikte ülkemize ve milletimize de hizmet etmek en büyük amacımız” diye konuştu.

Kuluöztürk, “Zihinler arası hareketlerden yararlanıyoruz. İstişarenin temel dokusu üzerinde her bir ferdin fikrini üstün görüyoruz. Sosyal sendika - sosyal devlet - mutlu yarınlar için adım atmaktan asla geri durmayacağız” ifadelerini kullandı. 

“Sorunların Çözümü İçin Ekibimizle Gece-Gündüz Çalışıyoruz”

Kuluöztürk, “Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umududur. Çalışanların gür sesi, sorunların çözüm adresidir. O yüzden sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi biliyoruz. Çalışanlarımıza hizmet uğuruna daha çok emek sarf etmek daha fazla gayret göstermek ve daha çok çalışmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Bu yolda da böyle ilerleyeceğiz” dedi. 

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına da değinen Kuluöztürk, hiçbir zaman sahadan kopmadıklarını, o yüzden çalışanların sorunlarını çok iyi bildiklerini kaydetti. Sağlık-Sen İletişim Merkezi’ne gelen soru, talep ve sorunları da önemsediklerini dile getiren Kuluöztürk, “Çalışanlarımızın sorunlarını çözmek için alanında uzman ekibimizle gece-gündüz çalışıyor, çözüm önerileri ortaya koyuyoruz. Tüm bu sorun ve çözüm önerilerini ilgili yetkililerle paylaşıyor, talepleri iletiyoruz. Sonuca kavuşması için de tüm süreçleri takip ediyoruz. Çalışanlarımız için mücadelemizi her platformda ayrı yürütüyoruz” şeklinde konuştu. 

Bugün kadar üyelere özel gerçekleştirdikleri projeler hakkında da bilgi veren Kuluöztürk, teşkilat mensuplarından gelen soruları da yanıtladı.

Burdur Şube Başkanı Ozan: Şartlar Ne Olursa Olsun Hep Sahadayız

Gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, emek ve alın terinin mücadelesini verdiklerini söyledi. Ozan, “Bizler kutlu bir davanın erleriyiz. Mehmet Akif İnan ağabeyimizin açtığı yolda emin adımlarla yürüyoruz. Şartlar ne olursa olsun hep sahada, çalışanlarımızın yanındayız. En büyük gayemiz ise üyelerimizin mutluluğu ve refahı için mücadele etmek” dedi. 

PAYLAŞ :