Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk Isparta’da Temsilcilerle Buluştu
17 Kasım 2023, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Isparta Şube tarafından düzenlenen Temsilciler Toplantısı’nda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda temsilcilerle sohbet eden Kuluöztürk, gelen sorulara da yanıt verdi. 

“Üyelerimizden Geleni Yine Üyelerimiz İçin Harcıyoruz” 

Göreve geldikleri günden bu yana önemli faaliyetleri hayata geçirdiklerini anlatan Kuluöztürk, amaçlarının fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzünü çok daha fazla güldürmek olduğunu söyledi. Sendikal mücadeleyi her platformda yaptıklarını kaydeden Kuluöztürk, Genel Merkez olarak TBMM, bakanlıklar ve bürokratlara yaptıkları ziyaretleri anlattı. Bu ziyaretlerde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini bire bir aktardıklarını dile getiren Kuluöztürk, sorunların çözümü için mekik diplomasisine önem verdiklerini ifade etti. 

Sendikal mücadeleyle birlikte sosyal sendikacılık anlayışına büyük önem verdiklerini belirten Kuluöztürk, üyelere birebir dokunacak projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını kaydetti. Kuluöztürk, Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Etüt Merkezi, SİMER, Dijital Kimlik Uygulaması gibi birçok projeyle ilgili bilgi vererek, “Hayata geçirilen projeler, üyelerimize destek olmak için. Hizmetlerimizden, sadece üyelerimiz değil, çocukları ve aileleri de yararlanabiliyor. Ne yapıyorsak üyemiz için yapıyoruz. Üyemizden geleni yine üyemiz için harcıyoruz” diye konuştu. 

Isparta Şube Başkanı Ağun: Mücadeleye Devam Edeceğimizden Kimsenin Kuşkusu Olmasın

Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarının korunması ve gelişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.  Ağun, “Duruşumuzdan taviz vermeden, kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda yolumuzda ilerleyeceğiz. Amacımız, birlik ve beraberliğimiz ile daha güzel yarınlara ulaşmaktır. El birliği, gönül birliği içinde mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı. 

Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap’ın da katıldığı toplantı Temsilci Belgesi'nin dağıtımının ardından sona erdi.

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk, Isparta’da Ziyaretlerde Bulundu

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk, Temsilciler Toplantısı öncesinde Isparta’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Kuluöztürk’e, Antalya Şube Başkanı Osman Kasap, Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun ve yönetimi de eşlik etti. 

Isparta Valisi Aydın Baruş’u ziyaret eden Sağlık-Sen heyeti, kent genelinde görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorun ve taleplerini iletti. 

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin’e de ziyaret gerçekleştiren heyet, gündeme dair konuları istişare etti. 

PAYLAŞ :