Erzincan Şubenin Temsilciler Toplantısı Yapıldı
12 Kasım 2023, Pazar

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman’ın, Doğu Anadolu illerindeki teşkilat buluşmaları kapsamındaki son durağı Erzincan oldu.

Erzincan’da temsilcilerle buluşan Genel Başkan Yardımcıları, Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Etüt Merkezi, SİMER, Dijital Kimlik Uygulaması gibi birçok projeyle ilgili bilgi verdi. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Sendikacılığı İdeolojik Zeminden Çıkaran Bir Misyonu Temsil Ediyoruz

Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, emeğin en yüce değer olduğunu söyleyerek, “Emek kutsaldır, alın teri kutsaldır. Bu uğurda verilen mücadele kutsaldır. İşte biz bu kutsallığa olan inancımızla sendikacılık yapıyoruz. Memur-Sen ve Sağlık-Sen sendikacılığı ideolojik zeminden çıkaran bir misyonu temsil ediyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımlar zaten ortada. Bize düşen yaptıklarımızı sahada iyi anlatıp, kimin sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için ter akıttığını herkese göstermektir. Şube başkanlarımızla, yönetim kurulu arkadaşlarımızla, temsilcilerimizle nerede sağlık ve sosyal hizmet çalışanı varsa gidip faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı anlatacağız. Anlatacağız ki emek hırsızlarına pirim vermeyelim” ifadelerini kullandı. 

Sendikacılık tarihine geçen birçok hizmeti hayata geçirdiklerini kaydeden Kuluöztürk, “Hayata geçirilen projeler sizin için. Sadece sizin için de değil çocuklarınız için, aileniz için. Ne yapıyorsak üyemiz için yapıyoruz. Üyemizden geleni yine üyemiz için harcıyoruz. Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Etüt Merkezi, SİMER. Bu projelere daha nicelerini de ekleyeceğiz inşallah” dedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: Önümüzdeki Günlerde Yeni Müjdeler Vereceğiz

Sağlık-Sen eğitim biriminin çok önemli projeleri hayata geçirdiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, Sağlık-Sen Etüt Merkezi’nin çalışmalarından bahsetti. 

Önümüzdeki günlerde Sağlık-Sen üyeleri için yeni müjdeleri duyuracaklarını ifade eden Duman, TUS için yaptıkları anlaşmadan bahsetti.

Duman, “Sağlık-Sen olarak TUS başta olmak üzere dijital tıp eğitimi veren Medotomy ile eğitim programları ve kitapları üzerinden yüzde 30 indirim anlaşması yaptık. Hekim ve hekim adaylarımız için önemli bir hizmet. Bu ve buna benzer birçok anlaşma için birimimiz çalışıyor” dedi. 

Toplumda sağlık okuryazarlığının artırılması için konferanslar verilmesi gerektiğine dikkat çeken Duman, buna yönelik bir proje hazırladıklarının bilgisini de verdi. 

Şube Başkanı İçoğlu: Yaparsa Sağlık-Sen Yapar

Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim İçoğlu da yaptığı konuşmada, “Biz her zaman ‘Yaparsa Sağlık-Sen yapar’ diyoruz. Bu söylem öylesine söylenmiş içi boş bir slogan değildir. Artık herkes tarafından kabullenilen bir gerçektir. Hem kazanımlarımız hem de kısa sürede hayata geçirilen projeler bu gerçekliği açıkça göstermektedir” ifadelerini kullandı. 

Toplantı Temsilci Belgesi'nin dağıtımının ardından sona erdi. 

PAYLAŞ :