Genel Başkan Yardımcıları Kuluöztürk ve Duman Muş’ta Temsilcilerle Buluştu
12 Kasım 2023, Pazar

Sağlık-Sen Muş Şubesi Temsilciler Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman katıldı. 

Toplantıda, temsilcilerin Sağlık-Sen teşkilatının ana omurgasını oluşturduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, “Sağlık-Sen olarak güçlü ve inanmış bir teşkilata sahibiz. Bu bizim en büyük gurur kaynağımız. Her ilimiz için hedefler belirledik. Bu hedeflere tabi ki şube yönetimimizin ve temsilcilerimizin gayretli çalışmalarıyla ulaşacağız. Biz teşkilatımıza inanıyor ve güveniyoruz” dedi.  

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Her Zaman Çalışanlarımızın Menfaatini Düşündük 

Hizmet odaklı anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kuluöztürk, “Hiçbir zaman duruşumuzdan taviz vermedik. İdeolojik yaklaşımları kabul etmedik. Kimseyi ötekileştirmedik. Her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın menfaatini düşünerek hareket ettik. Zaten bu duruşumuz sayesinde her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık-sen olarak güçlerini ve enerjilerini üyelerinden aldıklarını belirten Kuluöztürk, “Bu gücü ve enerjiyi de tekrar üyelerimize destek olarak sunmak istiyoruz. Otelimiz, etüt merkezimiz, taksi uygulamamız, iletişim merkezimiz gibi pek çok projemiz, bu amaca hizmet etmek için hayata geçti. Yakın zamanda Sağlık-Sen kreş projemiz de faaliyete geçecek. Daha çok projeyi hayata geçirerek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: Sağlık-Sen Mücadelenin Sembolüdür 

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman ise “Sendikal mücadele özveri ister, azim ister, gayret ister. Sendikal mücadelede sadece eleştirmek, sorunu dile getirmek yoktur, aynı zamanda çözüm üretmek ve o çözüm için çalışmak vardır. Bu anlayışla çeyrek asrı aşan bir mücadelenin sembolüdür Sağlık-Sen. Aynı zamanda sorunlara yönelik çözüm adresidir Sağlık-Sen” diye konuştu. 

Daima en iyisini hak eden sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalıştıklarını kaydeden Duman, “Gayretle sımsıkı sarıldığımız her işte, kaderin başarıdan yana tecelli edebilmesi için hep çaba gösterdik. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gündemdeki sorunlarını da çözmek için inanç ve azimle gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Çalışanların sorunlarını çözüme kavuşturmanın yanı sıra Genel Merkez olarak gerçekleştirdikleri projelerle her üyeye katkı sağlamayı istediklerini belirten Duman, “Sağlık-Sen Etüt Merkezimiz büyük ilgi görüyor. Üyelerimizin çocuklarına özel gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin geri dönüşleri çok güzel. Eğitimlerimizin sayısını artırarak bu hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Muş Şube Başkanı Vurar: Çalışanlara Yalnız Olmadıklarını Gösterdik

Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, hiçbir zaman menfaat ve çıkar için eğilmediklerini belirterek, “Çağdaş hizmet anlayışımız, hak arama mücadelesinde eğilmeden dik duruşumuz ve merhum Mehmet Akif İnan'ın oluşturduğu sendikal vizyonumuzla yolumuza emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Çalışanlarımıza yalnız olmadıklarını gösterdik. Sorunları yerinde görerek çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla bu sorunları gidermek için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ :