Sağlık-Sen Ağrı Şubesi Temsilciler Toplantısı Gerçekleştirdi
10 Kasım 2023, Cuma

Sağlık-Sen Ağrı Şubesi tarafından düzenlenen Temsilciler Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ile Abdullah Duman katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, “Bizim için şube başkanından şube yöneticisine, temsilcisinden üyesine teşkilatımızın her bir ferdi çok kıymetli ve değerli” diyerek sendikal mücadelede birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Sendikal mücadelede en büyük görevin temsilcilere düştüğünü kaydeden Kuluöztürk, “Temsilcilerimiz Sağlık-Sen teşkilatının omurgasıdır, ana dinamiğidir, sahadaki sesimizdir. Sendikamız için yaptıkları çalışmaları asla ama asla görmezden gelemeyiz. Gayretli çalışmalarından, özverilerinden dolayı temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Her Daim Üyelerimizin ve Çalışanlarımızın Yanında Olmaya Gayret Göstereceğiz

Gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Kuluöztürk, “Üyelerimizi kandıran ve aldatan bir anlayışı asla kabul etmedik. Hizmet sendikacılığını düstur edinerek, çalışanlarımıza destek olmayı amaçladık. Her daim üyelerimizin ve çalışanlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bugüne kadar mekik diplomasisi kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerin içerikleri hakkında bilgi veren Kuluöztürk, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının talep ve beklentilerini ilgili tüm yetkililerle paylaştıklarını kaydetti. Sorunların yanı sıra çözüm önerilerini de sunduklarını dile getiren Kuluöztürk, sorunlar çözüme kavuşana kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını vurguladı. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: “Sendikam İçin Bi’ Fikrim Var” Yarışma Başvuruları Bu Ay İçeresinde Başlıyor 

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman ise konuşmasına temsilcilere teşekkür ederek başladı. Saha ile Genel Merkez arasında temsilcilerin köprü olduğunu belirten Duman, temsilcilerin özveriyle çalıştıklarını söyledi. 

Her şeyin dijitalleştiği ve bir telefona sığdığı bu günlerde sendikal bilgi ve paylaşımlar için dijital bir platform kurduklarını söyleyen Duman, “Sağlık-Sen Etüt Merkezi bünyesinde uzaktan eğitimlerimizi Sağlık-Sen üyelerimizin hizmetine sunduk. Aynı şekilde eğitimlerimizin sayısını artırarak bu hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Aynı zamanda tüm teşkilatın katılabileceği “Sendikam İçin Bi’ Fikrim Var” proje yarışması hazırlıklarının da tamamlandığını belirten Duman, Kasım ayı içerisinde yarışmaya katılımların başlayacağı bilgisini verdi. 

Temsilcilere yönelik olarak hazırlanan “Sağlık-Sen Temsilci Rehberleri”nin ilkinin tamamlandığını ifade eden Duman, rehberlerin “Sağlık-Sen Tanıtım Kartı”ları ile birlikte temsilcilere en kısa sürede ulaştırılacağını söyledi. 

Ağrı Şube Başkanı Mağal: Emek ve Alın Teri İçin Mücadele Ediyoruz

Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, kar- kış demeden, zorlu koşullara aldırış etmeden çalıştıklarını kaydederek, “Bizler şartlar ne olursa olsun emek ve alın teri için mücadele etmeye devam edeceğiz. Sendikacılık gönül işidir. Bu işi yürekten yaptığımız için Sağlık-Sen ailesi giderek büyüyor” diye konuştu. 

Toplantı sonrası Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal ve yönetimiyle birlikte Ağrı'da temaslarda bulundu.

Sağlık-Sen heyeti Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Daharlı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Semra Birdal Ergün'ü ziyaret etti.

PAYLAŞ :