Sağlık-Sen Yönetimi Iğdır’da Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi
10 Kasım 2023, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, Iğdır Şube tarafından düzenlenen Temsilciler Toplantısı’nda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Yeni Bir Sendikal Misyon İle Yolumuza Devam Ediyoruz

Sendikal davalarının öncüsü Mehmet Akif İnan’ın tutuşturduğu kıvılcımın, bugün büyük bir ateşe döndüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk, “Genel Merkeze geldiğimiz günden beri yani 8 aylık kısa bir süreç içerisinde önemli faaliyetleri hayata geçirdik. Sağlık- Sen artık yeni bir vizyon, yeni bir enerji, yeni bir sendikal misyon ve bu inanmış kadroyla yoluna daha sağlam adımlarla devam edecek” diye konuştu. 

Sağlık-Sen üyelerine hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Kuluöztürk, “Dijital Kimlik uygulaması ile hem önemli bir tasarruf elde ettik hem de üyelerimizin bir tıkla sendika faaliyetlerine ulaşmasına imkan sağladık. Üyelerimiz, uygulamayı indirerek Genel Merkez veya şubelerimiz tarafından yapılan indirim anlaşmalarını da kolaylıkla görebiliyor” dedi. 

Youtube üzerinden yayın yapan Sağlık-Sen TV kanalına herkesi abone olmaya davet eden Kuluöztürk, “Teknolojik gelişmelerin en büyük olumsuzluğu bilgi kirliliğidir. Herkes, her gördüğü bilgiyi doru ve yanlış sorgulamadan, araştırmadan sosyal medya platformlarında yayınlıyor. Bu da ister istemez tüm çalışanlarımızın kafasında soru işaretlerine neden oluyor.  Sağlık-Sen TV kanalımız, Genel Merkez ve şubelerin faaliyetlerini ve önemli duyuruları aktaran, gündemdeki konuları uzmanlarımız eşliğinde anlatan haberlerle üyelerimize doğru bilgiyi vermeyi amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: Temelimizde Gönüllere Dokunan Sendikacılık Anlayışı Var

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman ise sendikal mücadeleyi her alanda gerçekleştirdiklerini kaydederek, Genel Merkez olarak TBMM, bakanlıklar ve bürokratlara yaptıkları ziyaretleri anlattı. Bu ziyaretlerde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini bire bir aktardıklarını kaydeden Duman, sorunların çözümü için mekik diplomasisine önem verdiklerini dile getirdi. 

Sendikal mücadelenin yanı sıra üyelere dokunan projeler de geliştirdiklerini ifade eden Duman, “Bizim temelimizde Mehmet Akif İnan ağabeyin dediği gibi ‘gönüllere dokunan sendikacılık’ anlayışı var. Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Sağlık-Sen ETÜT Merkezi, Sağlık-Sen İletişim Merkezi, Online İngilizce Dersi gibi projelerimizle üyelerimize ve birinci derece yakınlarına destek olmayı amaçlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü teşkilatımızın desteğiyle daha da çok projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

Iğdır Şube Başkanı Yıldızlı: Güçlü ve İnanmış Bir Teşkilata Sahibiz

2018 yılında devir aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak amacıyla yılmadan çalıştıklarını anlatan Iğdır Şube Başkanı Şebnem Yıldızlı, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın desteği ile genel yetkili sendika olarak büyük bir davanın sorumluluğu bilinciyle, emeğimizin karşılığını almak için mücadele ediyoruz. Sağlık-Sen olarak güçlü ve inanmış bir teşkilata sahibiz. Bununla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ :