Genel Başkan Yardımcıları Şırnak’ta Temsilcilerle Buluştu
10 Kasım 2023, Cuma

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi’nin düzenlediği toplantıda, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan temsilcilerle bir araya geldi. 

Toplantıda temsilcilerin sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcıları, gündeme ilişkin de bilgi verdi. Toplantıya Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çatı da katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Vicdanı Olan Kimse Yaşanan Vahşeti Görmezden Gelemez

Konuşmasına Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, “Filistin’de tüm dünyanın gözü önünde Siyonist İsrail tarafından soykırım yapılıyor. Hastaneler, okullar bombalanıyor. İnsan haklarından bahseden ülkeler yaşanan vahşeti seyrediyor. Bu vahşete karşı hem ülke olarak hem de millet olarak en yüksek ses çıkaran biziz. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak da üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Biz bu zulme asla sessiz kalamayız, vicdanı olan kimse bu yaşanan vahşeti görmezden gelemez” diye konuştu. 

Konuşmasının devamında Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalardan bahseden Barutcu, “Bakanlıklarda, TBMM’de mekik diplomasisini sürdürüyor, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarını gündemde tutuyoruz. Taleplerimizi iletiyor, ayrıntılı şekilde gerekçeleri paylaşıyoruz. Sadece eleştiren değil aynı zamanda çözüm üreten bir anlayışla mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Baykan: Ülkemizin Dört Bir Yanını Dolaşacak Bu Faaliyetlerimizi Anlatacağız

Sağlık-Sen’in sendikal birikim ve tecrübesiyle, yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. 

Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, SİMER, Etüt Merkezi ve Sağlık-Sen TV gibi çalışmalarla ilgili bilgi veren Baykan, “Biz yeni bir anlayışla sendikacılık yapıyoruz. Gönüllere dokunan, üyemizin faydalanacağı önemli hizmetleri hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Sosyal sendikacılık anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Şube başkanlarımızla, şube yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla, temsilcilerimizle ülkemizin dört bir yanını dolaşacak bu faaliyetlerimizi anlatacağız. Anlatacağız ki tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız kimin çalışıp kimin çalışmadığını görsün” ifadelerini kullandı. 

Şube Başkanı Anmal: Her Daim Alın Terinin Savunucusu Olduk

Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal da il genelinde yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Anmal, “Her daim hak, adalet ve alın terinin savunucusu olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ :