Sağlık-Sen Yönetimi Ardahan’da Temsilcilerle Buluştu
09 Kasım 2023, Perşembe

Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, Ardahan Şube’nin düzenlediği toplantıda temsilcilerle buluştu. 

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin tüm temsilci ve üyelerinin yanında olduğunu dile getirerek, “Hiçbir sağlık çalışanı yalnız değildir. Sağlık-Sen olarak hak ve adalet mücadelesi veriyoruz. Genel Merkez Yönetimi olarak durmadan, yorulmadan, vazgeçmeden davamızın mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Çalışanlarımızın Memnuniyet Oranını Artırmak En Büyük Amacımız 

Sağlık-Sen ailesinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Kuluöztürk, “Genel Merkez Yönetimi olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sadece eleştirmek değil, doğru çözüm önerileri ortaya koymak noktasında üzerimize büyük görevler düşüyor. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının memnuniyet oranını artırmak en büyük amacımız” dedi. 

Sendikal mücadelenin yanı sıra sosyal sendikacılık anlayışıyla da hareket ettiklerini belirten Kuluöztürk, 8 ayda gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Sağlık-Sen Oteli’n açıldığı günden bu yana 12 binden fazla üyeyi misafir ettiğini kaydeden Kuluöztürk, Sağlık-Sen İletişim Merkezi'nin de üyelere verdiği desteği anlattı. SİMER’in 15 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanına danışmanlık hizmeti verdiğine dikkat çeken Kuluöztürk, üyelere özel projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: Etüt Merkezimizde 5 Bin 522 Öğrenci Eğitim Görüyor 

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik doğru işler yapmaya çalıştıklarını belirterek, sahadan gelen talep ve sorunlara yönelik projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Duman, “Genel Merkez yönetimi olarak, gece gündüz demeden ‘üyelerimiz için ne yapabiliriz, onlara nasıl destek olabiliriz’ düsturuyla çalışıyoruz. Her gelen talebi değerlendiriyor, ‘üyelerimize nasıl faydalı olabiliriz’ diye birçok paydaşımızla istişarelerde buluyoruz. Her bir üyemize destek olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Üyelerin çocuklarına özel hizmet veren Sağlık-Sen Etüt Merkezi hakkında bilgi veren Duman, “Etüt merkezimizde 3 bin 692’si üniversite sınavına hazırlık, bin 830’u lise sınavına hazırlık olmak üzere 5 bin 522 öğrenci eğitim görüyor. Üyelerimizin üzerinden büyük bir yükü almış bulunuyoruz. Her bir üyemiz bizim için çok değerli, onlara katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. 

Ardahan Şube Başkanı Recepoğlu: Hizmet Sendikacılığı Anlayışıyla Yolumuza Devam Ediyoruz

Sahadan uzak bir sendikacılık anlayışını kabul etmediklerini kaydeden Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın dertlerini dinliyor, sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. Bizim anlayışımızda alın teri kutsaldır. Bizim sendikal anlayışımızda çalışanların dertlerini çözmek vardır” diye konuştu. 

7 gün 24 saat sahada olduklarını ve bundan dolayı çalışanların sorunlarını çok iyi bildiklerini dile getiren Recepolu, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet sendikacılığı anlayışıyla yollarına devam ettiklerini söyledi. 

 

Ardahan’da Çeşitli Ziyaretler Yapıldı

Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu ve yönetimiyle birlikte kentte çeşitli temaslarda bulundu. 

Sağlık-Sen heyeti, ilk önce İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Askeroğlu’nu ziyaret ederek, kentte görevli sağlık çalışanlarının sorunlarını iletti. 

Heyet daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki’ye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, sosyal hizmet çalışanlarının sorunları değerlendirildi. 

Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ertaç Özeroğlu’nu da ziyaret eden heyet, hastanede görevli sağlık çalışanlarının gündemindeki konuları değerlendirdi.

PAYLAŞ :