Genel Başkan Yardımcısı Barutcu ve Baykan Siirt’te Temsilcilerle Buluştu
09 Kasım 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan, Siirt’te sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. 

Siirt Şube’nin Temsilciler Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve temsilciler katıldı. 

Genel Başkan Yardımcıları, Sağlık-Sen’in faaliyetleriyle ilgili bilgiler verirken temsilcilerin sorularını da cevapladı. 

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Sağlık-Sen Kreş Projesini Hayata Geçireceğiz

Toplantıda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Sağlık-Sen’in çeyrek asrı aşan geçmişiyle onurlu bir mücadele verdiğini dile getirdi. 

Barutcu, Memur-Sen’in ve Sağlık-Sen’in yetkili olmasıyla kamu çalışanlarının çok önemli kazanımlar elde ettiğini kaydederek, “Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, 3600 ek gösterge gibi birçok önemli kazanım elde ettik. Sendikal mücadelenin yanında üyelerimize dokunan onların yaşamlarını kolaylaştıran faaliyetlerde de bulunuyoruz. Sağlık-Sen Taksi, Sağlık-Sen Etüt Merkezi bu faaliyetlerden birkaçı. Şimdi de inşallah Sağlık-Sen Kreş projesini hayata geçireceğiz. Dur durak bilmeden, üyemiz için, ülkemizin umudu sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Yardımcısı Baykan: Her Zaman Dezenformasyona Karşı Hakikati Savunacağız

Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan ise sendikal mücadelenin olmazsa olmaz kuralları olduğunu dile getirerek, “Bizim teşkilatımızın en önemli özelliği birlik ve beraberliğe olan inancımızdır. Eğer biz bir olursak, beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bir topluluğun gücü, temellerinin sağlamlığına bağlıdır. Uğruna mücadele ettiğiniz davanız, sağlam temeller üzerine kurulmamışsa, yaptıklarınız da uzun ömürlü olmaz. Savunduğunuz fikir, sağlam gerekçeler üzerine inşa edilmemişse, başka fikirler karşısında savrulup gidersiniz. Çok şükür bizim davamız sağlam temeller üzerine kurulu, çok şükür mücadelemizin temelini alın teri ve adil bölüşüm anlayışı oluşturuyor” ifadelerini kullandı. 

İletişim çağında olduğumuzu ve bu nedenle sosyal medyanın da aktif şekilde kullanılması gerektiğini söyleyen Baykan, “Algı oyunlarına gelmeden, doğru olan için çalışmalıyız. Sendikal mücadelede de olduğu gibi her zaman dezenformasyona karşı hakikati savunacak, hakikat arayışımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Şube Başkanı Eviz: Mücadeleden Bir An Olsun Geri Durmuyoruz

Şube Başkanı Vesim Eviz de Siirt’te yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Her zaman sahada olduklarını kaydeden Eviz, talep ve beklentilerine cevap vermek için mücadeleden bir an olsun geri durmadıklarına dikkat çekti. 

PAYLAŞ :