Sağlık-Sen Kars Şubesi Temsilciler Toplantısı Gerçekleştirdi
09 Kasım 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Kars Şubesi tarafından düzenlenen Temsilciler Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ile Abdullah Duman katıldı. 

Toplantıda temsilcilere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Genel Merkez olarak temsilcilere verdikleri önemi anlatan Kuluöztürk, “Hedefimiz, gayemiz sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bu topraklar üzerinde yaşayan her bir ferdi müreffeh bir geleceğe ortak etmektir. Bu geleceğin temelinde temsilcilerimiz var” dedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Saha İle İç İçe Çalışıyoruz

Gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında da bilgi veren Kuluöztürk, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal haklarının gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Saha ile iç içe çalışıyor, sorunları ve çözüm önerilerini çok iyi biliyoruz. Tüm bu sorun ve çözüm önerilerini de her platformda paylaşıyoruz” dedi. 

Türkiye’de memur sendikacılığı noktasında bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini söylen Kuluöztürk, sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelere dokunan, onlara destek olacak hizmetleri hayata geçirdiklerini anlattı.  

Sağlık-Sen olarak üstelendikleri sorumluluğun farkında olduklarını da kaydeden Kuluöztürk, “Bugüne kadar büyük başarılara birlikte imza attık. Bugünden sonra da birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Yardımcısı Duman: Üyelerimizden Güzel Dönüşler Alıyoruz 

Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç durmadan çalıştıklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, “Çalışanlarımızın geleceği için, onların yüzlerinin gülmesi için yorulmadan, usanmadan, yılmadan gayret gösteriyoruz. Hem mevcut sorunların çözümü için mücadele ediyor, hem de çalışanlarımızın cebine dokunacak projeleri hayata geçiyoruz” şeklinde konuştu. 

Sağlık-Sen projeleri hakkında bilgi veren Duman, Sağlık-Sen Etüt Merkezi’nde verilen üniversiteye ve liseye hazırlık derslerinin büyük ilgi gördüğünü söyledi. İngilizce online derslerinde de B1 kuruna başlanacağını belirten Duman, üyelerinden tüm projeler hakkında güzel dönüşler aldıklarını bildirdi. 

Sağlık-Sen Taksi uygulamasını da anlatan Duman, “Ankara’ya sağlık problemleri nedeniyle gelen üyelerimizi veya birinci derece yakınlarını havaalanı, tren garı veya AŞTİ’den alıyor, gideceği hastaneye bırakıyoruz. Bu uygulamamız da büyük beğeni kazandı” diye konuştu.

Kars Şube Başkanı Koskalan: Sahada Temsilcilerimizle Güçlüyüz 

Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Kars Şube Başkanı Muharrem Koskalan, “İlkeli ve erdemli duruşumuzdan taviz vermeden, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında, onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi. 

Sahada temsilcilerle güçlü olduklarını dile getiren Koskalan, temsilcilere gösterdikleri fedakarlık için teşekkür etti. 

Kars Şubesi Kadınlar Komisyonu ve Gençlik Kolları Odası Açıldı

Toplantının ardından, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, Sağlık-Sen Kars Şubesi Kadınlar Komisyonu ve Gençlik Kolları Odası’nın açılışını gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ :