Batman Şube’nin İl Divan Toplantısı Yapıldı
09 Kasım 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Batman Şubesi’nin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla buluşan Genel Başkan Yardımcıları, temsilcilerin sorularını da yanıtladı. 

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Ne Kadar Doğru Bir İş Yaptığımızı Görüyoruz

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, sendikal mücadelenin önemine vurgu yaparak, Sağlık-Sen’in 28 yıllık geçmişiyle ilgili bilgi verdi. 

Barutcu, yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Biz sadece sendikacılık yapmıyoruz, aynı zamanda üyemiz için faydalı hizmetleri de hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz zaman ilk yaptığımız iş Sağlık-Sen’e bir otel kazandırmak oldu. Çok şükür artık Sağlık-Sen teşkilatının Ankara’da 12 katlı, 87 odalı ve 190 yatak kapasiteli bir evi var. Bugüne kadar 12 bin üyemizi misafir ettik. Otelde konaklayan üyelerimizden gelen mesajları görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha görüyoruz. Bu aziz teşkilat yanımızda olduğu sürece çok daha güzel hizmetler hayata geçireceğimize gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Yardımcısı Baykan: Sağlık-Sen TV’yi Daha da İyi Noktalara Taşıyacağız

Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan da yaptığı konuşmada, “Türkiye de memur sendikacılığı noktasında bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Her bir üyemizin hem kalbine hem cebine değecek ‘Sosyal Sendikacılık’ anlayışını hayata geçiriyoruz. Bu anlayışla 8 ayda ‘yapamazsınız’ denilen birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni projelerin üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Sağlık-Sen TV’yi kurduklarını söyleyen Baykan, “Sağlık-Sen TV bizim görünen yüzümüz. Geçen döneme nazaran hem izlenme sayılarında hem de abone sayısında 2 kat artış gerçekleştirdik. Ne mi yapıyoruz orada? İngilizce online eğitimi veriyoruz, şubelerimizin haberlerinin olduğu programlar yapıyoruz, faaliyetlerimizi anlatıyoruz. Daha da güzel projelerle Sağlık-Sen TV’yi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” diye konuştu. 

Şube Başkanı Dursun: Daha Güçlü Yarınlara Hep Birlikte Kavuşacağız

Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun da sendikal mücadelenin önemine dikkat çekti. 

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Dursun, “İnanıyoruz ki teşkilatımızın en temel yapıtaşı olan temsilcilerimizden başlamak üzere en tepeye kadar birlikte mücadelemize devam ederek, kazanımlarımıza sahip çıkarak, Sağlık-Sen ailesinin sarsılmaz birlikteliğine inanarak ve teşkilatlarımızla koordineli çalışarak daha güçlü yarınlara hep birlikte kavuşacağız” dedi. 

Batman’da Ziyaretlerde Bulunuldu

Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan, Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun ve yönetimiyle birlikte Batman’da ziyaretlerde bulundu.

Sağlık-Sen heyeti,  Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feyat Tunç ile İluh Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Özay’ı ziyaret ederek gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.                      

PAYLAŞ :