Sağlık-Sen ile TİTCK Arasında KİK Toplantısı Gerçekleştirildi
31 Ekim 2023, Salı

Sağlık-Sen ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu arasında yapılan 2023 yılı KİK Toplantısı’nda, kurumda çalışan personelin taban ve teşvik ek ödemeden yararlanması gibi birçok talep gündeme getirildi.

Sağlık-Sen ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Kurum İdari Kurul (KİK) Toplantısı gerçekleştirildi. Kurumda gerçekleştirilen toplantıya Sağlık-Sen adına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren ile Sağlık-Sen hukuk danışmanları ve mevzuat uzmanları katılırken, Kurum adına da Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ferhat Güngör, İnsan Kaynakları Dairesi Başkan İhsan Işık, İdari ve Mali işler Daire Başkanı İsa Kayhan katıldı. 

Sağlık-Sen heyeti, TİTCK’da görev yapan tüm personele taban ve teşvik ek ödeme verilmesi konusunu gündeme getirerek, sahadaki beklentiyi aktardı.  

“Kurum Bünyesinde Kreş Açılmalı”

Ürün denetmeni olarak görev yapan personelin harcırahlarının artırılması ve kurum binasının fiziki şartlarının iyileştirilmesi talebi de toplantıda gündeme getirildi. 

Toplantıda, kurum bünyesinde kreş açılması ve yetkin personel için “Şube Müdürlüğü” kadrosunun tahsis edilmesi de istendi. 

Bu yıl yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının çalışanlar arasında büyük bir memnuniyet oluşturduğunu söyleyen Sağlık-Sen heyeti, sınavların ihtiyaç oluştukça yapılmasının memnuniyeti daha da artıracağını dile getirdi. 

PAYLAŞ :