“Çalışanlarımızın Haklarını Daha İleriye Taşımak İçin Hiçbir Sorumluluktan Kaçmıyoruz”
27 Ekim 2023, Cuma

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Ankara Bakanlık Şube tarafından düzenlenen Temsilciler Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Doğan, “Özveriyle çalışan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük haklarını daha ileriye taşımak adına hiçbir sorumluluktan kaçmıyoruz. Ayrıca, üyelerimize her konuda daha fazla destek olabilmek için yeni projeleri hayata geçiyoruz” dedi. 

Sağlık-Sen Ankara Bakanlık Şubesi, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu ve Mustafa Irgatoğlu’nun katılımıyla Temsilciler Toplantısı gerçekleştirdi. 

Sağlık-Sen Otel’de yapılan toplantıda konuşan Doğan, her zaman sahada sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, temsilcilerin önemine vurgu yaptı. Doğan, “Sorunları bire bir muhataplarının ağzından dinleyen ve onları bize getiren temsilcilerimizdir. O yüzden bu toplantıları önemsiyor, sizleri dinleyerek birlikte sorunlara çözüm önerileri getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

“Amacımız Üyeden Geleni Üyeye Tekrar Vermek”

Sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelere dokunmaya, onlara her konuda destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Doğan, hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Sağlık-Sen üyelerine özel gerçekleştirdikleri üniversiteye ve liseye hazırlık derslerinin büyük ilgi gördüğünü belirten Doğan, “Amacımız üyeden gelen aidatları tekrar üyeye vermek. Bunun yolu da hizmet sendikacılığı. Üyelerimize her konuda daha fazla destek olabilmek için yeni projeleri hayata geçiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Özveriyle çalışan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük haklarını daha ileriye taşımak adına hiçbir sorumluluktan kaçmadıklarını belirten Doğan, Bakanlık Merkez Teşkilatının sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözmek için her platformda mücadele ettiklerini söyledi. 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Sağlık-Sen Büyük Bir Aile 

Sağlık-Sen’in 270 binin üzerinde üyeye sahip büyük aile olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, “Temsilcilik sıradan bir görev değil. Temsilcilerimiz bizim için çok değerli. Temsilcilerimiz, gerektiğinde Genel Merkezin sesi oluyor” dedi. 

Göreve geldikleri günden beri önemli çalışmalar yaptıklarını da kaydeden Kuluöztürk, önümüzdeki dönem daha iyi işlere imza atacaklarını söyledi. Kuluöztürk, Dijital Kimlik Kartı uygulaması hakkında da bilgi verdi. 

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Sağlık Çalışanları İçin Her Türlü Mücadeleyi Veriyoruz 

Sağlık-Sen’in 28 yıllık köklü bir teşkilat olduğuna vurgu yapan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Genel Merkezin kısa sürede çok güzel hizmetleri üyelerine sunduğunu belirtti. Barutcu, bu hizmetlerden biri olan otelin büyük beğeni kazandığını söyledi. 

Özlük ve mali hakların iyileştirilmesi için her türlü mücadeleyi verdiklerini de kaydeden Barutcu, zaman içerisinde sorunları çözmeye devam edeceklerini dile getirdi. 

Genel Başkan Yardımcısı Irgatoğlu: Sorunları Çözmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız 

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu ise Genel Merkezin gerçekleştirdiği hukuk ve mevzuat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu tarz toplantıların verimli geçtiğine inandığını dile getiren Irgatoğlu, “Bu toplantılarda yapılan istişareler çok önemli. Birlikte çözüm önerileri sunuyor, yol haritası belirliyoruz. Sizler bizlere sahanın gerçek sorunlarını iletiyorsunuz. Bizler de sorunları bir bir çözmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu. 

Irgatoğlu, Bakanlık Merkez Teşkilatı’nın sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik Kasım ayı içerisinde bir çalıştay yapmayı planladıklarını kaydetti.

Ankara Bakanlık Şube Başkanı Eren: Sosyal Sendikacılık Anlayışıyla Güzel İşler Yapılıyor 

Sorun ile sıkıntıları istişare etmek ve çözüm önerilerini sunmak için bu toplantıyı düzenlediklerini söyleyen Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren, Genel Merkezin sorunları çözmek için canla başla çalıştığını kaydetti. 

Eren, Genel Merkezin üyelere dokunan güzel projeleri hayata geçirdiğini belirterek, “Sosyal sendikacılık anlayışıyla güzel işler yapılıyor” dedi. 

Toplantı daha sonra soru-cevap şeklinde devam etti. Toplantının ardından, katılımcılara Temsilcilik Belgesi dağıtıldı. 

 

PAYLAŞ :