Sağlık-Sen Yönetimi Trabzon’da Temsilcilerle Buluştu
22 Ekim 2023, Pazar

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman, Trabzon’da temsilcilerle buluştu. 

Trabzon Şube’nin Temsilciler Toplantısı’na ayrıca Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ve Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz da katıldı.

Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi birer selamlama konuşması gerçekleştirirken, temsilcilerin sorularını da yanıtladı. 

Genel Başkan Doğan: Sağlık Çalışanlarımız Sadece Milletimizin Değil Mazlumların ve İnsanlığın da Umudu

Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sadece ülkemizde değil ihtiyaç duyulan her yerde yaraları sarmaya koştuğunu söyleyerek, “Hekim, hemşire, paramedik, ATT gibi tüm sağlık çalışanlarımız her zaman milletimizin yanında. Bugün 20 kişilik bir hekim grubu Gazze’ye yaraları sarmak için yola çıktı. Bu gösteriyor ki sağlık çalışanlarımız sadece milletimizin değil aynı zamanda mazlumların ve insanlığın umudu. Her zaman söylüyoruz biz bu ülkenin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla ne kadar gurur duysak az” ifadelerini kullandı. 

“Bir Olursak Aşamayacağımız Hiçbir Engel Yok”

Temsilcilere yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Doğan, Sağlık-Sen’in kısa sürede eşi benzeri olmayan hizmetler yaptığını dile getirdi. 

Sendikal mücadeleyi her alanda sürdürdüklerini ve bununla birlikte de üyelerine dokunan projeler geliştirdiklerini söyleyen Doğan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için hem bakanlıklarda hem de TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece bununla da kalmıyor üyemize dokunan hizmetlerde bulunuyoruz. Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Sağlık-Sen ETÜT Merkezi, Sağlık-Sen İletişim Merkezi, Online İngilizce Dersi gibi üyemize ve birinci derece yakınlarına dokunan faaliyetlerimiz var. Bunların her biri kıymetli ve değerli çalışmalar. Bu teşkilat arkamızda olduğu sürece çalışmaların devam gelecek. Çünkü biz inanıyor ve biliyoruz ki bir olursak, beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” diye konuştu. 

Şube Başkanı Aydın: Her Zaman Sahada ve Üyemizin Yanındayız

Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın da yaptıkları çalışmalardan bahsetti. 

Her zaman sahada ve üyelerinin yanında olduklarını söyleyen Aydın, sahada yaşanan sorunları yetkililerle paylaştıklarını ve çözümü için gayret gösterdiklerini kaydetti. 

PAYLAŞ :