“Kısa Sürede Türkiye’nin Sendikal Tarihine Geçen Hizmetler Yaptık”
20 Ekim 2023, Cuma

Sağlık-Sen Adana Şubesi’nin İl Divan Toplantısı’nda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk  Doğan, “Sağlık-Sen olarak kısa sürede Türkiye’nin sendikal tarihine geçen hizmetlere imza attık. Bizim amacımız üyemize dokunan hizmetleri hayata geçirmek” dedi.

Adana Şube’nin İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan ile Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıda temsilcilere Sağlık-Sen’in faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Genel Başkan Doğan ile Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk, aynı zamanda temsilcilerden gelen soruları da cevapladı. 

“İlmek İlmek Dokuyoruz”

Toplantıda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Hepimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanıyız. Gayemiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın ekonomik, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesini sağlamak. Bizler bunun için elimizden geleni yapıyoruz, Grup Başkanvekilleri, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Sağlık Komisyonu üyeleri, milletvekilleri ve diğer yetkililerle görüşerek sahada yaşanan sorunları iletiyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Bizler sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için çalışıyoruz, ilmek ilmek dokuyoruz” şeklinde konuştu. 

“Sendikal Tarihimizde Olmayan Hizmetler Yapıyoruz”

Sağlık-Sen’in kısa sürede Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetler yaptığını söyleyen Doğan, “Sağlık-Sen Taksi projesi Türkiye’nin sendikal tarihine geçmiş bir hizmet. Sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyemizi ya da birinci derece yakınını gideceği hastaneye bırakıyor, daha sonra hastaneden alarak Ankara içinde gideceği adrese bırakıyoruz. Bizim amacımız üyemize dokunan hizmetler yapmak. Bakın bunu yapan başka bir sendika yok. Çok şükür bu hizmeti yapmak bize nasip oldu” ifadelerini konuştu. 

“Biz Elimizden Gelen Ne Varsa Yapmak İstiyoruz”

Sağlık-Sen Otel, SİMER, AYT-TYT dersleri, LGS dersleri gibi hizmetler hakkında detaylı bilgi veren Doğan, “Üyemiz için neler yapsak faydalı olur diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Online AYT-TYT dersleri, LGS dersleri ile üyemize ve çocuklarına destek olmaya çalışıyoruz. Buraya binlerce üyemizin çocuğu kayıt yaptırdı. Biz elimizden gelen ne varsa üyemiz için yapmak istiyoruz” dedi.  

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Biz Teşkilatımıza İnanıyoruz

Adana Şube’nin önemli hizmetler yaptığını kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztük, Adana Şube Yönetimini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

Temsilcilerin Sağlık-Sen teşkilatının ana omurgasını oluşturduğunu söyleyen Kuluöztürk, “Her ilimiz için hedefler belirledik. Bu hedeflere tabi ki şube yönetimimizin ve temsilcilerimizin gayretli çalışmalarıyla ulaşacağız. Biz teşkilatımıza inanıyoruz” dedi.  

Dijital kimlik uygulamasıyla ilgili bilgi veren Kuluöztürk, “Dijital kimlik kart uygulaması ile Türkiye genelindeki şubelerimizin yaptıkları indirimli anlaşmalara bu sistem üzerinden ulaşabilirsiniz. Sendikamızın faaliyetleriyle ilgili bilgileri de orada paylaşıyoruz” diye konuştu. 

Şube Başkanı Nennioğlu: Üyemizin Her Derdine Koşmaya Gayret Gösteriyoruz

Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ise yaptığı konuşmada, Adana’da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vererek, sürekli sahada olduklarını ve üyenin her derdine koşmaya gayret gösterdiklerini söyledi. 

Toplantıda, Temsilci Belgesi de temsilcilere dağıtıldı. 

PAYLAŞ :