Sağlık-Sen Yönetimi Mekik Diplomasisine Devam Ediyor
19 Ekim 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları için AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ile Milletvekillerini ziyaret etti.

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları için ziyaretlerine devam ediyor. 

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ile görüşen Sağlık-Sen Yönetimi, sağlık ve bu sosyal hizmet çalışanlarının gündemine dair bilgi verdi, yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de sıraladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’yla da görüşen Sağlık-Sen Yönetimi, gündeme ilişkin konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sağlık-Sen Yönetimi, sendikanın hayata geçirdiği Sağlık-Sen Taksi, Sağlık-Sen İletişim Merkezi (SİMER), Sağlık-Sen Etüt Merkezi gibi faaliyetlerle ilgili bilgi Milletvekillerine bilgi verdi. 

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ziyaretinde Sağlık-Sen Yönetimine, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Günzdüzpolat da eşlik etti. 

PAYLAŞ :