İzmir 1 Nolu Şube’nin İl Divan Toplantısı Yapıldı
15 Ekim 2023, Pazar

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube’nin İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgatoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen teşkilatının en önemli unsurunun temsilciler olduğunu söyledi. 

Kuluöztürk, “Bizim davamızın her bir ferdi değerlidir, kıymetlidir. Bu davaya omuz veren, gönül veren herkes başımızın tacıdır. Temsilcilerimiz de bu hareketin mihenk taşıdır. Hem sahanın sesi hem de Genel Merkezimizin sesidir. Bu nedenle her bir temsilcimizi gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

Vizyoner Bir Bakış Açısı ile Yolumuza Yön Veriyoruz

Kuluöztürk yaptığı konuşmada, sendikal mücadelenin önemine vurgu yaparak, “Biz hizmet sendikacılığı, kültür sendikacılığı, değerler sendikacılığı yapıyoruz. Sendikacılığın yönü ve ekseni tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de değişmektedir. Sosyal sendikacılık anlayışı ve vizyoner bir bakış açısı ile yolumuza yön veriyoruz” dedi. 

Sağlık-Sen’in 7 ayda çok önemli projeleri hayata geçirdiğini kaydeden Kuluöztürk, Dijital Kimlik Uygulaması, Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi gibi faaliyetler hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Irgatoğlu: Hepimizin Amacı Davamızı En İleri Noktalara Götürmektir

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu da “Bizler bir tespihin taneleri gibiyiz. Hepimizin amacı, hepimizin gayesi davamızı en ileri noktalara götürmektir. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için neyin güzelini yaparız, neyin en iyisini yaparız bunun mücadelesini veriyoruz. Çünkü bizler bugünün gerçekleriyle hareket ediyor ve bu anlayışla sendikal çizgimizi belirliyoruz. Hem sendikal mücadelenin gereklerini yerine getiriyor hem de hizmet sendikacılığı anlayışıyla üyelerimiz için projelerimizi hayata geçiriyoruz” diye konuştu. 

Sağlık-Sen’in 7 ay gibi kısa sürede çok önemli projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Irgatoğlu, “Sağlık Sen Otel, Sağlık Sen Taksi, Eğitim Kursları, Sağlık-Sen İletişim Merkezi (SİMER) gibi projelerle hizmet sendikacılığının üst noktaya taşımak istiyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gencer Yılmaz ise il genelinde yaptıkları faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi. 

Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ve Temsilci Belgesi’nin dağıtımının ardından sona erdi. 

 

PAYLAŞ :