Genel Başkan Yardımcısı Baykan, Tokat'ta Temsilcilerle Buluştu
15 Ekim 2023, Pazar

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Tokat Şube'nin Temsilciler Toplantısı'nda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Baykan toplantıda yaptığı konuşmada, “Kurucu Genel Başkanımız rahmetli Mehmet Akif İnan 'Sendikal mücadelemiz ülkemizin geleceğini inşa etme adına bir erdemliler hareketidir' demiş. Bu veciz söz hepimizin malumudur. Ancak şu sözü kulaklarımıza küpe olacak niteliktedir. 'Bizim amacımız; sadece almak, daha çok almak değildir. Üretimi ve kaliteyi arttırmak, daha verimli, daha huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmaktır. Bizi yönetenlere yol göstermek, alternatif çözümler üretmektir'. Bu hassasiyetle mesuliyetimizin ağır ve uzun olduğunu biliyoruz ve bu anlayışla çalışıyoruz” diyerek sözlerine başladı. 

“Doğru İşler Yapmaya Çalışıyoruz”

Sağlık-Sen'in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakkını-hukukunu korumak için çalıştığını ve aynı zamanda hizmet sendikacılığı düsturuyla hareket ettiğini söyleyen Baykan, “Doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Bu doğru işleri yaparken de sahadan gelen her bir problemi irdeleyip tabiri yerinde ise ince eleyip sık dokuyup yaptığımız istişareler neticesinde projelerimizi hayata geçiriyoruz. 

Bizim boynumuza borç olan şudur ki hiçbir sağlık çalışanının umudu inkisara uğramasın. Bu mesuliyeti kendimize şiar edindik. Sözlerimizle yaptıklarımız sağlık çalışanlarımızın gözünde umarız ki bizleri gadre uğratmasın” ifadelerini kullandı. 

“Üyemize Dokunan Hizmetleri Hayata Geçirdik”

Sağlık-Sen'in kısa sürede üyesine dokunan hizmetleri hayata geçirdiğini söyleyen Baykan, hayata geçirilen projelerle ilgili detaylı bilgi verdi. 

Sosyal medyanın önemine vurgu yapan Baykan, Sağlık-Sen TV'nin işleyişinden bahsederek şunları söyledi:

“Artık Sağlık-Sen Tv’miz var. Geçen döneme nazaran hem izlenme sayılarında hem de abone sayısında 2 kat artış gerçekleştirdik. Yakında şube haberlerimizi kapsayacak Günce programımız başlayacak. Yeni projeler için de çalışmalarımız devam ediyor."

Tokat Şube Başkanı Mantar: Sağlık-Sen Teşkilatı Her Zaman Çalışanın Yanında 

Tokat Şube Başkanı Suat Mantar ise sendikal mücadelenin önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan mücadele ile sorunların çözüme ulaşıldığına dikkat çekti.

Memur-Sen’in ve Sağlık-Sen’in yaşanan sorunlara karşı üzerine düşen görevi yaptığını kaydeden Mantar, Sağlık-Sen teşkilatlarının her zaman çalışanın yanında olduğunu söyledi.

Toplantı, Genel Başkan Yardımcısı Baykan ve Tokat Şube Başkanı Mantar’ın temsilcilerin sorularını cevaplamasının ardından son erdi. 

PAYLAŞ :