Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Sorunlarını Meclis’e Taşıdı
12 Ekim 2023, Perşembe

TBMM’deki ziyaretlerini sürdüren Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini milletvekilleriyle paylaşmaya devam ediyor. 

Sağlık-Sen Yönetimi, TBMM’deki görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Yönetim en son Ak Parti İstanbul Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu sözcüsü Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Ak Parti Tokat Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, Ak Parti Sivas Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Ecz. Hakan Aksu, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahim Dusak ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’yi ziyaret etti. 

Ziyarette Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’a, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ile Mustafa Irgatoğlu eşlik etti. 

Çözüm Önerileri Sunuldu 

Sağlık-Sen heyeti, ziyaretlerde sağlık çalışanlarının sorunları başta olmak üzere sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını, üniversite hastanelerindeki sağlık çalışanlarının tayin talebini, hizmetli kadrosunda görev yapanların memur kadrosuna geçirilmesini, nöbet ücretlerinin durumu ve asistan hekimlerin sahada yaşadığı problemleri iletti. 

Heyet ayrıca, sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de milletvekillerine sundu. 

 

 

PAYLAŞ :