Antalyalı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları “Sağlık-Sen Fest”te Buluştu
08 Ekim 2023, Pazar

Antalyalı sağlık ve sosyal hizmet çalışanları “Sağlık-Sen Fest” programında buluştu. Antalya Şube tarafından düzenlenen Sağlık-Sen Fest ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanları aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı, Mehmet Erdem şarkılarıyla stres attı. 

15 binden fazla kişinin ilgi gösterdiği festivale, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Yasin Barutcu, teşkilat mensupları, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile aileleri katıldı.

EXPO 2016 Fuar Alanı’nda düzenlenen ve bütün gün süren festivalde, yemek ikram edildi, çocuk oyun alanları kuruldu. Aileleriyle keyifli zaman geçiren sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Mehmet Erdem’in şarkılarıyla eğlendi.

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Sağlık-Sen Yeni Bir Vizyon ve Misyon ile Yoluna Devam Ediyor

Festivalde katılımcılara hitap eden Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, Sağlık-Sen’in yeni bir vizyon ve misyon anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti.

Göreve geldikleri günden itibaren önemli projeleri üyelerinin hizmetine sunduklarını kaydeden Kuluöztürk, “İlk olarak Sağlık-Sen Otelimizi açtık. Dijital Kimlik uygulamasını hayata geçirdik. Sağlık-Sen İletişim Merkezi’ni kurduk. Sağlık-Sen TV’yi aktif hale getirdik. Şimdi de sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyelerimiz ve birinci derece yakınları için Sağlık-Sen Taksi’yi hayata geçiriyoruz. Sağlık-Sen artık yeni bir vizyonla, yeni bir kararlılıkla, yeni bir enerjiyle, yeni bir sendikal misyon ile bu inanmış kadroyla yoluna daha sağlam adımlarla devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Kuluöztürk, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için Sağlık-Sen Fest’i düzenleyen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Yeni Projeleri Hayata Geçirmek İçin de Çalışıyoruz

Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu da Sağlık-Sen’in üyeleri için önemli projeleri hayata geçirdiğini dile getirdi. 

Artık sosyal sendikacılık anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Barutcu, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Mekik diplomasisi ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorun ve taleplerini yetkililerle paylaşıyor, aynı zamanda çözüm önerilerini de sunuyoruz. Bununla birlikte Sağlık-Sen olarak üyemiz için ‘ne yapabiliriz’ diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son dönemde üyemiz için yaptığımız çalışmalar ortada. Kısa zamanda çok mesafe katettik. Birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni projelerin hayata geçirilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Antalya Şube Başkanı Kasap: Yüzlerinizi Güldürebildiysek Ne Mutlu Bize

Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Osman Kasap da yaptığı konuşmada, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her zor dönemde canıyla kanıyla mücadele ettiğini söyleyerek, “İstedik ki güzel bir program düzenleyelim, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız keyifli anlar yaşasın, stres atsın. İstedik ki gecenin karanlığına sevdiklerini emanet edip, nöbete koşan kahramanlarımız aileleri ile hoş vakit geçirsin. Bir an olsun yüzlerinizi güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi. 

PAYLAŞ :