Sağlık-Sen Önemli Bir Hizmeti Daha Hayata Geçiriyor
06 Ekim 2023, Cuma

Sosyal sendikacılık anlayışıyla son dönemde üyeleri için önemli hizmetleri hayata geçiren Sağlık-Sen, sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyelerini de unutmadı. 

“Sağlık-Sen Taksi” projesini faaliyete geçiren Sağlık-Sen, sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyelerini ve birinci derece yakınlarını havalimanı, otogar ve tren garından alarak gideceği hastaneye götürecek. 

Hastaneye bırakılan Sağlık-Sen üyesi daha sonra işlemlerini tamamlamasının ardından Ankara içinde gideceği şehirlerarası toplu taşıma merkezlerine ya da konaklayacağı adrese bırakılacak. 

Sağlık-Sen Taksi uygulamasından yararlanmak isteyen üyeler, illerindeki Sağlık-Sen Şube Başkanları ile iletişime geçerek hizmetten ücretsiz yararlanabilecek.  

Genel Başkan Doğan: Bize Göre Sendika, Çalışan İçin Vardır, Üyesi İçin Vardır

Sağlık-Sen Taksi projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren üyelerimiz için daha çok çalışmaya gayret ediyoruz. Deprem bölgesinde Sağlık-Sen İkram Evlerinin açılması, Sağlık-Sen Otel, Online İngilizce Dersleri, üniversiteye hazırlanan gençler için Sağlık-Sen Etüt Merkezi gibi önemli projeleri hayat geçirdik. Başlattığımız tüm projelerde, gerçekleştirdiğimiz bütün faaliyetlerde, giriştiğimiz bütün işlerde gayemiz üyelerimize hizmet etmektir. Çünkü bize göre sendika, çalışan için vardır, üyesi için vardır, üyesine hizmet etmek için vardır. Şimdi bu hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz. Sağlık-Sen Taksi hizmetiyle sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyelerimize destek olacağız. Yeni projeler için de kollarımızı sıvayarak çalışmalara başlayacağız. Sosyal sendikacılık adına adımlarımızı bir bir atıyor, projelerimizi hayata geçiriyoruz” İfadelerini kullandı. 

 

PAYLAŞ :