Sağlık-Sen, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları İçin TBMM’de
05 Ekim 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM’de milletvekillerini ziyaret ederek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının talep ve sorunlarını çözüm önerileriyle birlikte paylaştı. 

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan ile Genel Sekreter Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman TBMM’de; Ak Parti İstanbul Milletvekili Eczacı Müşerref Pervin Tuba Durgut, Sağlık Komisyonu Üyeleri Ak Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş’i ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan’ı ziyaret etti. 

Sahada görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının talep ve sorunlarını Milletvekillerine ileten Sağlık-Sen heyeti, çözüm önerilerini de paylaştı. 

“Tayin Talebini Bir Kez Daha Yineledik”

Genel Başkan Doğan ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Üniversite hastanelerindeki sağlık çalışanlarımızın tayin talebini bir kez daha yineledik. Hizmetli kadrosunda görev yapan arkadaşlarımızın memur kadrosuna geçirilmesi zaruriyetinin detaylarını ilettik. 

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarını çözmek için çözüm yolları arıyor; mali, sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesi için tüm paydaşlarımız ile ortak çalışma yürütmeye gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

PAYLAŞ :