Sağlık-Sen Yönetimi Meclis’te Temaslarda Bulundu
03 Ekim 2023, Salı

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, TBMM’de çeşitli temaslarda bulunarak, üniversite hastanelerinde çalışan sağlık çalışanlarının tayin hakkı başta olmak üzere sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gündemine ilişkin talepleri iletti.

Genel Başkan Doğan’a ziyaretlerde, Genel Sekreter Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu ve Mustafa Irgatoğlu eşlik etti. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’i ziyaret eden Sağlık-Sen heyeti, TBMM’de sahanın sesi oldu. 

Üniversite hastanelerinde çalışan sağlık çalışanlarının tayin hakkı başta olmak üzere sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gündemine ilişkin talepleri Milletvekillerine ileten heyet, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

“Sahanın Taleplerini Biliyor, Sahanın İsteklerine Kulak Veriyoruz”

Sağlık-Sen’in, sağlık ve sosyal hizmet çalışanının hizmetinde olduğunu dile getiren Genel Başkan Doğan, “Sahanın taleplerini biliyor, sahanın isteklerine kulak veriyor ve tüm paydaşlarımız ile bir araya gelerek her platformda bu talepleri dile getiriyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük haklarını daha ileriye taşımak en büyük gayemiz. Çalışanların sorunlarına çözüm üretmek için yılmadan mücadele ettik. Bugün ve yarın da mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. 

PAYLAŞ :