Genel Başkan Doğan: Üyelerimize Birebir Dokunan Projeleri Hayata Geçirmeye Devam Edeceğiz
25 Eylül 2023, Pazartesi

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 4. Grup Toplantısı’nda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Sağlık-Sen gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyuyor. Üyelerimize birebir dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 4. Grup Toplantısı, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya, Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Mersin, Mersin Üniversite, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak ve Zonguldak Üniversite Şube Başkanları katıldı.

Sendikal gündeme dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, şube başkanları görüş, öneri ve eleştirilerini Genel Merkez Yönetim Kurulu’na iletti. 

“Her Daim Üyelerimizin Yanında Olmaya Gayret Göstereceğiz”

Şube Başkanlarını teker teker dinleyen Genel Başkan Doğan, sorulara cevap verdi. 

Sendikal mücadelede birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Doğan, teşkilat mensuplarına göstermiş oldukları gayretlerden ötürü teşekkür etti. 

Gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olmaya gayret gösterdiklerini anlatan Doğan, “Sağlık-Sen olarak, üyelerimizi kandıran ve aldatan bir anlayışı asla kabul etmedik. Ücretten öte hizmet sendikacılığı ile yolumuza devam ediyoruz. Her daim üyelerimizin ve çalışanlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu. 

“Projelerimizle İlgili Sahadan Güzel Tepkiler Alıyoruz” 

Sağlık-Sen’in gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyduğunu belirten Doğan, “Otelimiz açıldığı günden bu yana 9 bin üyemizi ağırladı. Memnuniyet oranları çok yüksek. İletişim Merkezimiz ise çok güzel ilerliyor. Bugüne kadar 10 binin üzerinde soruyu cevaplayıp, çalışanlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Online İngilizce derslerimiz büyük beğeni kazandı. Şimdi ise üniversiteye hazırlık dersleri için alt yapı çalışmamızı tamamladık. Sahadan güzel tepkiler alıyoruz. Etüt merkezimizi daha da geliştireceğiz. Bundan sonra da üyelerimize birebir dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Doğan, önümüzdeki dönem hedefler ve projeler hakkında da bilgi verdi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Çalışmalarını Anlattı

Toplantıda Genel Sekreter Durali Baki ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman da şube başkanlarına kendi sekretaryalarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PAYLAŞ :