ABEP-DER ve AMAÇDER’den Sağlık-Sen’e Ziyaret
11 Temmuz 2023, Salı

Aile Bünyesinde Ek Dersli Personeller Derneği (ABEP-DER) Başkanı Erhan Taylan ve Terapötik Aferez Derneği (AMAÇDER) Başkanı Mehmet Ferdi Nayır, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu’nu ziyaret etti. 

Ayrı ayrı gerçekleşen görüşmelere dernek yöneticileri de katıldı. Ziyaretlerde ABEP-DER ve AMAÇDER yöneticileri, faaliyetleriyle ilgili Genel Başkan Yardımcısı Irgatoğlu’na bilgi verdi. 

Görüşmelerde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görev yapan ek dersli çalışanlar ile hematoloji ve kemik iliği nakil ünitelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 

“Tüm Branşların Yaşadığı Sorunlarla Ayrı Ayrı İlgileniyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, sağlık ve sosyal hizmet alanında görev yapan çalışanların yaşadığı sorunlarla ilgili Sağlık-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Irgatoğlu, “Ek dersli çalışan arkadaşlarımızın kadro talebi, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi gibi konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. KİK toplantıları başta olmak üzere yapılan görüşmelerde sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Terapötik aferez merkezi ünitesi, hematoloji ve kemik iliği nakil ünitelerinde görev yapan sağlık çalışanlarımızın da özlük haklarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana sağlık ve sosyal hizmet alanındaki tüm branşların yaşadığı sorunlarla ayrı ayrı ilgileniyor ve çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz” diye konuştu. 

 

 

PAYLAŞ :