TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE
24 Mayıs 2023, Çarşamba

Yetki dönemi belirlenmesinde yine yeniden büyük bir farkla Kırıkkale’mizde yetkili sendika SAĞLIK-SEN

Kırıkkale sağlık teşkilatımızın üye sayıları baz alınarak yapılan yetki belirlemede Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız arasında teveccüh sağlayarak ilimizde genel yetkili sendika olmaya hak kazandı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, açıklamasında;

“Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı olarak şahsım, Şube Başkan Yardımcılarım, İş Yeri Temsilcilerimiz ve tüm komisyonlarımız ile birlikte sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız arasında teveccühe mazhar olarak bir yetki döneminde yine genel yetkili sendika olarak belirlendik. Bu durum Yönetim Kurulumuza onur vermektedir. Ancak hissettiğimiz onur ve gururdan da önemli olarak bizlere sorumluluk verdiği bilincindeyiz. 

Şube Başkanı olarak Yönetim Kurulum, İş Yeri Temsilcilerim, Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları komisyonlarıma ve elbette ki değerli sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Yeni dönemde de tıpkı öncekilerde olduğu gibi bu genel yetki konusu bizler için amaç değil araç olmaya devam edecek, gitmedik birim, sohbet etmediğimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanı  bırakmayacak şekilde, yine aynı enerji, aynı istekle sahada mesai arkadaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Zira bizler için sendikacılık bir görevden öte gönül meselesidir. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın gönlünde olmak her türlü mevkiinin üstündedir. Sözlerime son vermeden önce bir kez daha genel yetkiyi bizlere layık gören tüm teşkilatımıza yürekten teşekkür eder, saygılar sunarım. ” şeklinde duygularını ifade etti. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :