SAĞLIK-SEN İL DİVAN TOPLANTISINDA BULUŞTU
06 Mayıs 2023, Cumartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı oldukça geniş katılımlı İl Divan Toplantısını Kırıkkale Öğretmenevi Mavi Salonda gerçekleştirdi. Sağlık-Sen Şube Başkanlığının yapmış olduğu toplantıya; Sayın Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin, Muhammet Emin Avundukluoğlu’nun yanı sıra tüm kurumlarımızdan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız katılım sağladı. 

İl Divan Toplantımızın açılış konuşmasını gerçekleştiren Şube Başkanımız Recep Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında;

“Sayın Belediye Başkanım, Ak Parti İl Başkanım, Sayın Ak Parti Milletvekili Adaylarımız, Kıymetli Sağlık Yöneticilerimiz, Sayın Şube Başkan Yardımcılarım, Delege arkadaşlarımız, Gençlik Kolları, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız, Değerli Üyelerimiz ve Kıymetli Hazirun. 

İl Divan Toplantımızı Memur- Sen Konfederasyonumuzun Kurucu Genel Başkanı, eğitimci yazar, şair, gönül insanı merhum M.Akif İNAN’a ve ülkemize hizmet etmekte iken hayatını kaybederek edebi aleme irtihal eden sağlık şehitlerimize rahmet dileyerek ve elbette ki her türlü fedakarlıktan kaçınmayarak aziz milletimize sağlık ve sosyal hizmeti ulaştıran kıymetli üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederek açıyorum. 

Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak Sendikam, Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına Her birinize düzenlemiş olduğumuz İl Divan Toplantımıza Hoş Geldiniz demek istiyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. 

Cumhuriyetimizin kritik bir yol ayrımında olduğu günler yaşamaktayız. Milletimizin iradesine İnanıyor ve güveniyoruz ki bu zor günlerden müreffeh, başarılarla dolu, yüksek bir geleceğe, güzel ve mutluluk dolu günlere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyor, bu inancı kalbimizde taşıyoruz.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde yüksek sesle bir kez daha ifade ediyoruz ki; Aziz milletimiz tüm gücü ve yüksek feraseti ile iradesini ortaya koyacak oyunlara alet olmayacak ve soruna değil çözüme katkı sağlayacaktır.

Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı tüm sendika kollarımızın da olduğu gibi bizler Sağlık-Sen olarak milletçe yaşadığımız her türlü karanlık günlerde Cumhuriyetimizin, Milletimizin yanı başında hatta en ön saflarda yerini almış, Her mücadeleye şeksiz, şüphesiz katılım sağlamıştır. 

Sağlık-Sen ailesi olarak, Cumhurumuza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak, 15 Temmuz akşamı sahada, meydanda olan bizler, yüzyılın afetinde de yine sahada aziz milletimizin yanı başında bulunmuş, elinden gelebilecek tüm gayreti fazlasıyla aziz milletine sunmuştur. Hainlere ve ihanetlere, İçeriden ve dışarıdan odaklı her türlü oyuna ve nifaka karşı durmuştur. Mücadele kapsamında kendini sakınmadan en ön saflara yerini almıştır. 

Sağlık-Sen camiamız Devletimizin Kurum ve Kuruluşları ile istişare ve uyum içerisinde, Milletimize hizmet etmek noktasında bozgunluklara ve soruna değil her daim çözümden yana taraf olmuş, katkı sağlamaktan da geri durmamıştır. 

Camiamız tüm unsurları ve iradesiyle Cumhuriyetimizin, Devletimizin, Milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır. Sözlerime son verirken Sendikam adına; İl Divan Toplantımıza uzaktan, yakından iştirak sağlayan her konuğumuza tekrar bir kez daha şükranlarımızı ifade ederek, İl Divan Toplantımızın Hayırlara vesile olmasını temenni ediyor. Saygı ve Sevgilerimle hepinizi selamlıyorum.” şeklinde görüşlerini ifade etti. 

Şube Başkanımız Akdoğan’ın akabinde Sayın Belediye Başkanımız, Ak Parti İl Başkanımız, Ak Parti Milletvekili Adaylarımız konuşmalarını gerçekleştirdiler. Yapılan konuşmalarda genel manada yaklaşan seçimin önemi vurgulandı. Sağlık camiamızın ve elbette ki sağlık-sen ailemizin hükümetimizin yanında her daim yer almasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Sağlık çalışanlarımızın millete hizmet etmek noktasında fedakarca davrandıklarını ve övgüye mahzar olduklarını açıkça ifade ettiler. Sağlık çalışanlarımızın ayrıca yapmış oldukları hizmetler neticesinde milletimizin dualarında da yerini aldığının altını çizdiler. Kıymetli konuklarımız konuşlarında Sağlık-Sen Şube Başkanımıza, Sağlık-Sen Camiamıza ve tüm sağlık ve sosyal çalışanlarımıza göstermiş oldukları nezaket ve gerçekleştirişmiş olduğumuz İl Divan Toplantısına davet edilmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini belirttiler. 

Sıcacık bir aile toplantısı şeklinde gerçekleşen İl Divan Toplantımız. Bir aile fotoğrafı ile hafızalara kaydedilerek toplantı sonlandırıldı. 




PAYLAŞ :