Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Kocaeli’de Ebeler ve Hemşirelerle Buluştu
06 Mayıs 2023, Cumartesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ebeler ve Hemşireler Haftası Programı’nda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Yeni açılan Kocaeli Şehir Hastanesi için Belediye Başkanımızdan kreş desteği bekliyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da, “Eğer hastanede bize uygun bir yer gösterilirse kreşi açacağız” müjdesini verdi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ebeler ve Hemşireler Haftası Programı’nda sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programa; Kocaeli Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Kocaeli Üniversite Şube Başkanı Mustafa Resul ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. 

Programda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, konuşmasına Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak başladı. 

Genel Başkan Doğan: Kocaeli Belediyesi Her Zaman Sağlık Çalışanlarının Yanında Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde ve her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduğunu söyleyen Doğan, “Ulaşım desteğinden misafirhane desteğine, yiyecek-içecek desteğinden ücretsiz tatile, filyasyon ekiplerimize tablet desteğinden konut projesine kadar birçok önemli hizmeti veren Belediye Başkanımız Doç. Dr.  Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz. Her zaman sağlık çalışanlarının yanında oldu, desteğini hiçbir zaman esirgemedi” diye konuştu.

Doğan, deprem bölgesinde de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına şahit olduklarını dile getirdi. 

“İnşallah Güzel Kazanımlara İmza Atacağız”

Sağlık çalışanlarının her zaman en ön safta olduğuna dikkat çeken Doğan, “Pandemide, selde ve depremde sağlık çalışanlarımız hep en önde yer aldı. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecine doğru gidiyoruz. 7. Dönem Toplu Sözleşme masasında sağlık çalışanlarımız için mücadele edeceğiz ve inşallah güzel kazanımlar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Şehir Hastanesine Kreş Açılmalı”

Yeni açılan Kocaeli Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları için kreş açılması gerektiğini söyleyen Doğan, “Yeni açılan Kocaeli Şehir Hastanesi için Belediye Başkanımızdan kreş desteği bekliyoruz. Bu konuda da gereken desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın: Hastanede Uygun Bir Yer Gösterilirse Kreşi Açacağız

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan’ın kreş talebine cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Şimdi konuştum ilgili arkadaşlarla. Eğer hastanede bize uygun bir yer gösterilirse biz de sağlık çalışanlarımız için gereken desteği vereceğiz ve kreşi açacağız” müjdesini verdi.

Sağlık çalışanlarının her zaman insanların sağlığı için çalıştığını kaydeden Büyükakın, “Sağlık çalışanlarımız hep öndeydi. Biz buna pandemide şahit olduk, selde şahit olduk ve son olarak depremde şahit olduk. Bu fedakarlığa karşı bizde elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye hazırız” dedi. 

 

 

PAYLAŞ :